HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

EasyClick

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren plissé, Duette®Shades en aluminium jaloezieën'

Klantervaring

“Goed adres voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette®Shades.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

EasyClick: montagesysteem voor raamdecoratie

Met EasyClick monteer je raamdecoratie gemakkelijk en strak in het kozijn, zonder dat je moet boren of schroeven! Zo blijft elk kozijn dus mooi! Het montagesysteem EasyClick is er voor houten, aluminium en kunststof kozijnen en geschikt voor de raamproducten plisségordijnen, Duette®Shades en jaloezieën. Bezoek onze woonwinkel in Leeuwarden, Wielinga & Tabbers, voor voorbeelden en persoonlijk advies.

Makkelijk monteren

EasyClick is met recht ‘easy’: het monteren van de raamdecoratie gaat heel gemakkelijk. Eerst wordt klittenband of een magneetband op de kozijnen geplakt waarna het aluminium frame er zo tegenaan wordt geklikt. Eruit halen gaat net zo makkelijk; je pakt het met twee handen vast en tilt het zo uit het kozijn. De raamdecoratie zit in het frame dus met één beweging is het hele raam vrij. Bijvoorbeeld om de ramen te kunnen lappen. En doordat het frame heel licht maar wel heel stevig is, kun je het er steeds weer zo in- en uithalen terwijl de kozijnen onbeschadigd blijven.

De voordelen van EasyClick

Het montagesysteem EasyClick biedt je veel voordelen. Zo blijven de kozijnen mooi doordat er niet in geboord wordt. Ook is het handig dat het zo universeel is; het past in vrijwel elk type kozijn en elk soort raam. Zeker bij de draaikiepramen met de smalle glaslijsten is EasyClick een ideale manier om raamdecoratie daarin te bevestigen. Een ander voordeel is dat het elk raamproduct strak tegen de ramen houdt, ook als het een schuin raam is of het raam gekanteld is. Het is leverbaar in meerdere RAL-kleuren en dus altijd af te stemmen op jouw woonstijl. En het is heel veilig voor kinderen doordat er geen loszittende koorden of kettingen bij gebruikt worden.

Voor jaloezieën, Duette®Shades en plisségordijnen

Met EasyClick kun je jaloezieën, Duette®Shades en plisségordijnen bevestigen. De aluminium jaloezieën krijgen dan als bediening een tuimelstang en transparante handgreep. En voor de Duettes en plissés geldt dat je hiervan bijna elke variant kunt kiezen, ze zijn allemaal in dit handige montagesysteem te plaatsen mits de breedte van de lamellen 25 mm is. Dit geldt ook voor de jaloezieën.

EasyClick bij Wielinga & Tabbers, Leeuwarden

Bevestig je raamdecoratie heel gemakkelijk en altijd mooi met EasyClick. Een ideaal montagesysteem voor elk interieur. Wil jij jaloezieën, Duette®Shades of plisségordijnen in huis? Dan raden we je aan om zeker eens EasyClick te komen bekijken. Dat kan in onze woonwinkel in Leeuwarden, Wielinga & Tabbers. Hier staat een team van vakmensen voor je klaar om je de voorbeelden te tonen en al jouw vragen hierover te beantwoorden. En wil je advies of het ook geschikt is voor de ramen in jouw interieur? Ook dan kun je bij onze stylisten en adviseurs terecht. Kom eens langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’