HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Kashmir

Donegal

Piramide

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

'Ik maak graag tijd voor je vrij.'

Muze XL

Loux

Between Royal

Highlands en Inbetween Royal

Nappa

Gordijnen

Direct sfeer in huis? Dat creëer je met gordijnen. Bij Wielinga & Tabbers vind je een ruime collectie mooie gordijnen van het kwaliteitsmerk Toppoint. Onze ervaren stylisten en adviseurs helpen je persoonlijk daaruit een keus te maken, passend bij jouw interieur of werkplek. Kom eens langs of nodig ons uit voor een advies op locatie. We staan voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag.

Groot en divers aanbod

Ons aanbod is heel groot; met meer dan 1.500 verschillende gordijnstoffen hebben we gordijnen in elke stijl. Van modern en industrieel tot klassiek, elegant of retro. Bovendien is het aanbod divers; van transparante gordijnen en in-betweens tot verduisterende gordijnen en overgordijnen. En zoek je iets aparts? Kom dan de innovatieve Sharp Wave® of het Versus® gordijn bekijken. Onze woonwinkel is meer dan compleet zodat je hier alles vindt voor het interieur van jouw woning of bedrijf.

Aangename akoestiek

De akoestiek in een ruimte wordt snel een stuk aangenamer als je daar gordijnen ophangt. Hoe dikker de gordijnstof, hoe meer geluiddempend het werkt. Wil jij dat ook, maar liever geen dikke gordijnen? Dan kies je voor een combinatie van raamdecoratie zoals twee lagen gordijnen. Daarmee creëer je ook een aangename akoestiek. De mogelijkheden in combinaties met gordijnen zijn eindeloos, kom bij ons langs voor inspiratie en advies.

Comfortabel en isolerend

Gordijnen voor de ramen maken het ook comfortabel in huis. Ze zorgen er namelijk voor dat het warmteverlies in huis flink minder is. Via de ramen kun je namelijk tot wel 50% van alle warmte verliezen. Gordijnen verminderen dat warmteverlies aanzienlijk! Daarbij geldt wel dat hoe dikker de gordijnstof is, hoe beter het isoleert. Wij hebben tal van mooie dikke gordijnstoffen, zoals ook velours overgordijnen. Wil je een andere stof die niet zo heel dik is? Dan kunnen we die voor je laten voeren. Zorg dus voor dikke, gevoerde of een dubbele laag gordijnen. Dat geeft meer sfeer en helpt je aan een lagere energierekening.

Gordijnen: gevoerd of verduisterend

Gevoerde of verduisterende gordijnen zijn ook ideaal om het in huis echt donker te maken. Wij maken die gordijnen voor jou op maat, ook als ze nog niet verduisterend zijn. In dat geval laten wij de gordijnstof voeren met een voeringstof die past bij de stof zelf. Zoals een die dezelfde krimptolerantie heeft. Wil je wel verduisterende raamdecoratie maar ook iets dat overdag voor mooi licht in huis zorgt? Dan laten wij je graag kennismaken met de nieuwe Versus®; een 2-in-1 wavegordijn dat bestaat uit transparante gordijnstof met verduisterende lamellen.

Wielinga & Tabbers: een complete collectie gordijnen van topkwaliteit

Voor de inrichting van je woning of bedrijf ga je naar Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. Je vindt ons aan de rand van de binnenstad met vlak bij de parkeergarage De Klanderij. De collectie raamdecoratie is uitgebreid en van topkwaliteit. Zoek je gordijnen? Kom dan langs, onze vakmensen staan je graag te woord.

Caliz

Gardens

Lise

Perform

Piquet small