HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Hordeuren

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn als mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.

‘Opmeten lastig? Maak een afspraak en wij nemen dit graag voor je uit handen.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Hordeur voor elke deur – bij Wielinga & Tabbers

Wat voor deur je ook hebt, wij hebben er de juiste hordeur voor. Ook als je een hor zoekt die bestand is tegen huisdieren of geschikt voor een gezin met kinderen. Met hordeuren van uitstekende kwaliteit, mooi design en altijd op maat gemaakt vind je bij Wielinga & Tabbers in Leeuwarden altijd dé hordeur voor jullie woning of bedrijfspand.

Plisséhordeur: strak design, sterk in gebruik

Heel mooi en heel handig, dat is de plisséhordeur. Deze hordeur is van een strak design en past in elke deuropening, zelfs als het voor een schuifpui is of een grote deuropening zoals bij een dubbele deur. De plisséhordeur bestaat uit geplisseerd horrengaas. Hierdoor is het heel gemakkelijk in gebruik; je schuift het zo opzij en het blijft openstaan waar je het neerzet. Ook is het door die plissés heel sterk. Het frame van deze hordeur kan in wel 12 RAL-kleuren geleverd worden. En de Novus® plisséhordeur wordt geleverd met een gesloten cassette en geïntegreerde greeplijst. Deze hordeur is heel licht en daardoor makkelijk te bedienen en dankzij de lage ondergeleider ook heel rolstoelvriendelijk.

Pendelhordeur: gaat open naar beide kanten

Wie kinderen of huisdieren heeft weet dat de hordeur dan vaak open blijft staan. En dat is nu net niet de bedoeling ervan! Voor die situaties hebben we de pendelhordeur. Die gaat namelijk vanzelf dicht! Ook is deze hordeur naar beide kanten te openen, wel zo handig voor iedereen die snel naar binnen of buiten rent. Bij huisdieren raden we wel aan om de pendelhordeur te voorzien van het horrengaas Petscreen. Dat is tot wel 7x zo sterk waardoor het niet zo snel stuk zal gaan door de scherpe nagels van je hond of kat.

Scharnierende hordeur: sluit vanzelf

De scharnierende hordeur is een hordeur die net zo functioneert als een normale deur. Het opent naar één kant maar sluit dan wel weer vanzelf. Heel makkelijk en je hebt nooit last van een hordeur die open blijft staan. Ook deze hordeur kan op maat gemaakt worden met het horrengaas naar keuze; dus pollenwerend, extra transparant of juist het extra sterke Petscreen horrengaas. Natuurlijk kan ook het gewone horrengaas hierin geplaatst worden; daarbij heb je de keus uit de kleuren zwart en grijs.

Schuifhordeur: voor grote deuropeningen

Zoek je een hordeur voor een grote deuropening? Dan is er de schuifhordeur. Een hordeur die heel goed past in onder andere schuifpuien en bij dubbele deuren. De schuifhordeur laten we netjes op maat maken en is geschikt voor grote deuropeningen tot maximaal 2 meter breed bij 3 meter hoog. Is de deuropening nog breder? Dan kunnen we twee schuifhordeuren naast elkaar plaatsen en laten deze in het midden sluiten. Zo hebben we zelfs een maatwerkoplossing in horren voor deuropeningen tot wel 4 meter breed! Ook al deze schuifhordeuren kunnen voorzien worden van het horrengaas naar keuze.

Ventilatie dankzij de hordeur

Door lekker even de deur open te zetten, zorg je voor de gewenste ventilatie in huis. Maar dan wil je natuurlijk niet dat er meteen insecten of pollen binnenkomen. Alleen frisse lucht, daar gaat het om! En dat kan met de verschillende hordeuren in ons assortiment. Al deze hordeuren zijn van het kwalitatieve merk Toppoint en worden door ons op maat afgeleverd. We meten het daarvoor eerst zorgvuldig in en zorgen er daarna voor dat het keurig gemonteerd wordt. De hordeuren leveren we ook aan bedrijven en projecten.

Hordeuren in Leeuwarden, bij Wielinga & Tabbers

Voor maatwerk en vakmanschap ga je naar Wielinga & Tabbers. Hier vind je ook de hordeur voor jouw woning, bedrijf of project. Onze vakmensen staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren, in onze winkel of bij jou op locatie. Kom langs voor de vele mogelijkheden in hordeuren. Je vindt ons aan het Zuiderplein in Leeuwarden, aan de rand van de binnenstad.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Schuifhordeur

Plissé hordeur

enkel en dubbel te plaatsen

Pendelhordeur