HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Horren

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Altijd als de bomen in bloei zijn heb ik last van hooikoorts. Gelukkig is slapen geen probleem dankzij  raamhorren met pollenwerend gaas.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Horren voor raam en deur

Wel de frisse lucht in huis maar geen insecten en pollen. Dat kan als je horren plaatst. Perfect passende horren die we op maat laten maken met het horrengaas naar keuze. Voor elk raam en elke deur vind je een hor bij woonwinkel Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. Kom snel langs en we laten je de verschillende mogelijkheden zien.

Wel ventilatie, geen insecten

Wil je goed ventileren zonder dat de insecten naar binnen komen? Dan laat je horren plaatsen. Voor elk raam en elke deur hebben wij de juiste oplossingen in horren. En met ons maatwerk blijven muggen, vliegen, wespen en andere insecten buiten terwijl je binnen geniet van voldoende frisse lucht. Wij meten de horren in bij jou thuis, op het bedrijf of een project.

Pollenallergie? Horren helpen!

Wist je dat horren ook heel goed helpen als je last hebt van een pollenallergie? Wie hooikoorts heeft, weet hoe vervelend al die pollen kunnen zijn. Terwijl het buiten mooi weer is, moet jij de ramen en deuren gesloten houden om maar geen last te hebben van binnenwaaiende pollen. Maar met horren die je laat voorzien van het speciale pollenwerende horrengaas, kun je wel gewoon genieten van frisse lucht in huis zonder dat je last hebt van het gekriebel als gevolg van je allergie. Dit unieke horrengaas ventileert heel goed maar houdt wel 90% tot 99% van alle pollen tegen, afhankelijk van welke variant je kiest.

Horrengaas naar keuze

Met maatwerk in horren bedoelen we niet alleen dat de horren perfect passend bij de deur of het raam gemaakt worden. We voorzien ze ook van het horrengaas van jouw keuze. En daarin heb je bij ons de keus uit zes verschillende soorten:
• Petscreen horrengaas; heel handig bij huisdieren. Dit horrengaas is wel zeven keer sterker dan normaal horrengaas waardoor de scherpe nagels van je hond of kat geen probleem vormen.
• Transpatec® horrengaas; een hightech horrengaas dat tot wel 80% beter ventileert en van zulk dun gaas is gemaakt dat het haast onzichtbaar is. Dit gaas is duurzaam, scheurvast en zelfreinigend.
• Pollenwerend horrengaas: dit gaas houdt de pollen buiten terwijl het wel goed ventileert. Er zijn twee soorten pollenwerend horrengaas waarbij de een 90% en de ander 99% van alle pollen tegenhoudt.
• Standaard horrengaas: het bekende horrengaas dat gemaakt is van glasvezel en voorzien van een pvc coating. Dit horrengaas is geschikt voor elke hor en kan geleverd worden in grijs of zwart.

Maatwerk in raamhorren en hordeuren

De kwaliteit die wij bieden, merk je ook in de raamhorren en hordeuren die we afleveren. We zorgen er met maatwerk voor dat ze altijd perfect passend zijn, ook als het een raam of deur is met een wat afwijkende vorm. En zoek je een hor voor een draaikiepraam, een heel grote deur of voor een schuifpui? Ook dan vind je bij ons altijd de juiste hor met horrengaas afgestemd op jouw situatie.

Horren voor thuis of op de zaak, bij Wielinga & Tabbers, Leeuwarden

Zoek je horren voor de ramen en deuren bij jou thuis of op de zaak? Dan ga je naar Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. Ons team staat voor je klaar met deskundig advies, een kwalitatieve collectie en vakmensen die alles netjes komen inmeten en monteren. Bezoek onze woonwinkel snel, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en parkeren kan vlakbij in De Klanderij.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage