HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

bij Wielinga&Tabbers

In-between gordijnen

bij Wielinga&Tabbers

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Wielinga&Tabbers, voor het complete plaatje thuis. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

brandvertragend

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-betweens voor een prachtige lichtinval

In-between gordijnen zijn hele fijne gordijnen waarmee je gegarandeerd de perfecte lichtinval en veel sfeer in huis creëert. Ontdek de mooiste voor jouw interieur in onze woonwinkel in Leeuwarden, aan de rand van de binnenstad. Onze stylisten en adviseurs staan voor je klaar om de in-betweens uit te zoeken die het beste passen bij jouw huis. Persoonlijk interieuradvies dus, in onze winkel of bij jou.

Blikdichte gordijnen: vitrage of in-betweens

In-betweens zijn blikdichte gordijnen, vroeger ook vaak ‘vitrage’ genoemd. Hoe je ze nu ook noemt, het zijn en blijven mooie gordijnen die het licht aangenaam filteren en je overdag privacy bieden terwijl jij zelf naar buiten kunt kijken. ’s Avonds kijk je er wel zo doorheen als binnen het licht aan is. Maar dat geeft helemaal niet; je kunt ze namelijk heel mooi combineren met andere gordijnen of met bijvoorbeeld jaloezieën of rolgordijnen.

Veel keus in kleur, dessin, structuur en materiaal

De ene in-between is de andere niet; zo zijn er heel veel soorten die variëren in kleur, structuur, dessin en materiaal. Van glad en glanzend tot ruw en natuurlijk. Maar ook in-betweens met fijne details of gordijnstoffen van linnen, katoen of wol. En weet je dat je zelfs in-betweens kunt kiezen die gemaakt zijn van brandvertragende stoffen? Al deze soorten en meer vind je bij Wielinga & Tabbers, onze woonwinkel in Leeuwarden. Met de uitgebreide collectie van het kwaliteitsmerk Toppoint vind je hier altijd de mooiste in-betweens voor jouw ruimte.

Vind jouw in-betweens met het persoonlijke interieuradvies van Wielinga & Tabbers

Bezoek onze woonwinkel in Leeuwarden voor volop wooninspiratie, service en altijd persoonlijk interieuradvies. Ons team staat voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag. En wil je liever advies bij jou op locatie, thuis of op de zaak? Dan komen we bij je langs. We hopen je snel te ontmoeten!

Caliz

Moved

Banda

Bezoek onze showroom

Advies op maat

Perform