HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw in onze winkel

Iso Reflex® lamellen

Iso Reflex® lamellen

15

kleuren

'Kies je lamel, vilt en rails. De adviseur van Studio Sosef doet de rest.'

Klantervaring

“Geen hol geluid meer en de zon wordt perfect gereflecteerd met de Iso Reflex® lamellen. Fijn geholpen bij de winkel van Wielinga&Tabbers.”

Extra kleuropties op aanvraag

Eigen huisstijl of passende kleur in een project?
Vanaf 20m2 is Iso Reflex in elke kleur vilt mogelijk op aanvraag.

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Isolerend, geluiddempend én reflecterend

Aluminium lamellen met vilt: Iso Reflex®

Uniek zijn de aluminium lamellen met vilt; de Iso Reflex® lamellen van Toppoint. Sfeervol door het laagje 100% vilt dat op elke lamel zit en bovendien aangenaam isolerend. Deze innovatieve lamellen hebben veel voordelen en zijn geschikt voor veel ruimtes. Ook mooi bij projecten waar ze in elke gewenste kleur geleverd kunnen worden. Benieuwd hoe de Iso Reflex® eruitziet? Kom dan naar Wielinga & Tabbers in Leeuwarden.

Innovatief

Iso Reflex® zijn innovatieve en unieke lamellen door de bijzondere combinatie van materialen. Het harde van aluminium met het zachte en natuurlijke van vilt. Het aluminium wordt zowel gebruikt voor de lamellen zelf als de techniek om het te bedienen. Hierdoor zijn deze lamellen net zo solide en blijft de werking lang goed en soepel, net als de andere Toppoint-lamellen. En door het zachte vilt dat op elke lamel bevestigd is, heeft het geheel een zachte en sfeervolle uitstraling. Een bijzonder contrast waardoor deze lamellen mooi staan in veel interieurs; of ze nu modern of juist heel landelijk zijn, thuis of op een project.

Veel voordelen met vilt

De combinatie van 100% vilt op de aluminium lamellen geeft Iso Reflex® veel voordelen. Zo hebben ze natuurlijk direct een een sfeervolle uitstraling. Maar het vilt zorgt ook voor isolatie en geluiddemping. Hiermee krijg je veel sneller een aangename akoestiek in de ruimte. Verder heb je met deze lamellen geen last van vervelende schitteringen doordat ze lichtwerend zijn. En de Iso Reflex® lamellen zijn ook nog brandwerend dankzij het gebruik van aluminium met wollen vilt. Hierdoor zijn ze heel geschikt om toegepast te worden in projecten en zakelijke omgevingen.

Mogelijke kleuren

Er zijn verschillende kleurenmogelijkheden met de Iso Reflex®. De lamellen zelf zijn leverbaar in vier verschillende kleuren, het vilt in drie kleuren. Stel zelf de combinatie samen die het beste matcht met jouw interieur en je hebt een uniek, innovatief raamproduct in huis!

Elke kleur mogelijk bij projecten vanaf 20 m2

Grote projecten vanaf 20 m2 kunnen de Iso Reflex® met elke gewenste kleur vilt laten afwerken. Werk jij aan een project en wil je daarbij raamdecoratie die perfect matcht met de locatie of bijvoorbeeld de huisstijl? Dan is dat mogelijk met de Iso Reflex®! En behalve dat deze lamellen in de gewenste kleur te leveren zijn, zijn ze door de unieke eigenschappen ook al heel geschikt voor toepassingen in zakelijke en openbare ruimtes. Bezoek onze woonwinkel aan het Zuiderplein of nodig ons uit op jouw locatie en we bespreken graag de mogelijkheden hiervan met je.

Design

De Iso Reflex® lamellen wordt standaard geleverd met een design rails in wit of zwart structuur of grijs. Alle onderdelen zijn kleurgecoördineerd wat betekent dat alles in kleur op elkaar is afgestemd. Het hele raamproduct is daarmee een rustig element in je interieur. De bedieningsketting kan in chique metaal geleverd worden, in drie kleuren, of in kunststof, dan kan het in vierkleuren.

Ontdek de innovatieve Iso Reflex® lamellen zelf, bij Wielinga & Tabbers

Wil je de innovatieve Iso Reflex® lamellen eens zelf zien? Dan kan dat bij Wielinga & Tabbers. In onze woonwinkel in Leeuwarden staan we voor je klaar om je alles over dit mooie raamproduct te vertellen. Kom gerust langs, ons team van vakmensen staat voor je klaar. Of nodig ons uit op jouw locatie, voor bijvoorbeeld advies hoe je deze lamellen kunt toepassen in jouw project. Zien we je snel? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Vilt, helemaal van nu

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

'Rails en bediening, details matter'

Dé keus van jouw binnenhuisarchitect

'Kleuren passend bij jouw project'