HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“De service bij Wielinga&Tabbers is meer dan goed. De kennis van de medewerkers uitstekend. Ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Jaloezieën; multifunctionele raamdecoratie

Met jaloezieën haal je multifunctionele raamdecoratie in huis. Want voor welke ruimte of bij welke woonstijl je ook iets zoekt, jaloezieën kunnen altijd. In elk interieur, in elke ruimte en bij elk type raam. Welke dan het mooiste staat in jouw huis? Dat ontdek je bij ons, Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. Hier krijg je deskundig interieuradvies van ervaren specialisten.

Voor elke ruimte

Van de huiskamer of werkkamer tot de badkamer of hal, je kunt in elke ruimte jaloezieën ophangen. In onze woonwinkel verkopen we de kwalitatieve jaloezieën van Toppoint. De aluminium jaloezieën van Scala® die geheel van aluminium zijn gemaakt en dus ook in vochtige ruimtes opgehangen kunnen worden. En de sfeervolle houten jaloezieën van Silva®, geschikt voor elke andere ruimte. Wil je toch een houten look in een vochtige ruimte? Kom dan eens langs voor onze Finesse jaloezieën: pvc jaloezieën in een houtlook. Daarmee heb je de sfeervolle uitstraling van een natuurproduct met het gemak van vochtbestendig materiaal!

Licht en privacy

Overdag mooi gefilterd licht in huis, ’s avonds maximale privacy, met jaloezieën regel je dat in een handomdraai. Je kantelt ze voor meer of minder lichtinval, afhankelijk van wat je aan het doen bent. Werk je thuis en wil je geen hinderlijk licht op je beeldscherm? Of wil je tijdens een relaxte middag juist wel van het mooie daglicht genieten? Het kan allemaal. Net als dat je ze helemaal sluit als je geen inkijk wenst.

Zo combineer je jaloezieën met gordijnen

Jaloezieën combineer je heel gemakkelijk en mooi met gordijnen. Van verduisterende of gevoerde gordijnen tot ragfijne in-betweens. Kies de stof die perfect past bij jouw woonstijl en je maakt een echt statement in jouw interieur! Zowel met de houten als de aluminium jaloezieën zijn tal van sfeervolle combinaties te maken die jouw woonstijl extra benadrukken. Denk bijvoorbeeld eens aan linnen gordijnen bij houten jaloezieën. Of gordijnen met een metallic look bij aluminium als je een meer industriële uitstraling wenst. Of ga juist voor meer contrasterende combinaties. Alles is mogelijk, en wij adviseren je daar graag bij.

Maatwerk met jaloezieën

Veelzijdig als ze zijn, maken we de jaloezieën helemaal naar wens voor jouw interieur. Maatwerk dus. Zo kun je ze laten afwerken met een ladderband die past bij de gordijnen mocht je die ook ophangen, of in een andere kleur naar keuze. En laat je de jaloezieën elektrisch bedienbaar maken? Dan heb je de keuze uit een afstandsbediening en een app. Zoek je iets voor een heel breed raam? Dan hebben wij de Scala® XL7 jaloezieën van bijna 7 meter breed!

Jaloezieën, snel gereinigd

Jaloezieën reinigen is een fluitje van een cent. Zet ze open en verwijder het stof met een plumeau, duster, droge doek of voorzichtig met een passend opzetstuk van de stofzuiger. Zitten er vlekken op? Verwijder die dan met een vochtige doek. Zonder al te veel moeite houd je de jaloezieën zo heel lang mooi!

Welke jaloezieën passen in jouw interieur? Ontdek het bij Wielinga & Tabbers in Leeuwarden!

Ontdek welke jaloezieën mooi staan in jouw huis en ga voor deskundig en persoonlijk interieuradvies naar Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. Je vindt ons aan de rand van de binnenstad, vlak bij de parkeergarage ‘De Klanderij’. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Montageservice

Interieuradvies

zeker bij Wielinga&Tabbers