HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Lamellen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Bij Wielinga&Tabbers maken ze tijd voor je. De service is uitmuntend, ontwerp in 3D laten maken en zo uitlaten voeren. Heel blij met eindresultaat.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Lamellen, tijdloos mooi

Raamdecoratie die al tijden lang mooi en praktisch is? Dat zijn de verticale lamellen. Deze raambekleding is nog steeds populair en dat is niet zo vreemd. Het past in allerlei woonstijlen, bij veel interieurs en is geschikt voor elk type raam. Ontdek welke lamellen bij jou thuis mooi staan, onze adviseurs staan voor je klaar aan het Zuiderplein in Leeuwarden. Of we komen bij jou langs als je liever persoonlijk interieuradvies op locatie krijgt.

Lamellen van verschillende materialen

Wist jij dat verticale lamellen er in verschillende materialen zijn? Van pvc, stof, aluminium en de unieke Iso Reflex® met vilt. Dat maakt het kiezen misschien een stuk lastiger, maar je weet wel zeker dat er altijd iets is dat perfect past bij jouw woonwens en interieur. En wat dat kiezen betreft, daar helpen wij je natuurlijk bij. Met persoonlijk en deskundig interieuradvies in onze woonwinkel, bij jou thuis of op de zaak.

Lamellen van smal tot breed

Ook in de afmeting heb je veel keus bij lamellen. Ze zijn er namelijk van smal tot breed; 52 mm in pvc en aluminium of 89 mm in stof. De breedste hebben in alle uitvoeringen de riante maat van 250 mm. Je kiest dus gewoon wat jij mooi vindt en wat het beste past bij jouw ramen. Ons advies? Kies smalle lamellen in kleine ramen en neem bredere lamellen als de ramen groter zijn. Alle soorten lamellen zijn geschikt voor ramen tot een breedte van wel 6 meter.

Lamellen? Praktisch!

Als lamellen iets zijn, dan is het praktisch. De lamellen in onze collectie zijn van hoge kwaliteit waardoor de bediening soepel gaat en je ze gemakkelijk opzijschuift. Ideaal dus bij bijvoorbeeld een schuifpui of een openslaande deur. Maar ook kunnen lamellen op maat gemaakt worden waardoor ze ook passen bij ramen die geen standaard formaat hebben. Zoals schuine ramen bijvoorbeeld. En deze lamellen hebben ook de handige raamwasfunctie; een knopje waarmee in een klik het complete pakket lamellen losgekoppeld wordt. Zo is het raam meteen helemaal vrij, bijvoorbeeld om de ramen te lappen. Deze functie is standaard bij alle lamellen, behalve bij die met de breedtemaat 250 mm.

Lamellen voor elk interieur

Lamellen laten we helemaal naar wens afwerken voor jouw interieur. Of dat nu zakelijk is, je woonkamer of de badkamer, met maatwerk zorgen wij ervoor dat deze raamdecoratie van hoge kwaliteit perfect zal passen bij jouw ruimte.

Afwerking naar wens

Lamellen kunnen afgewerkt worden met verschillende mogelijkheden. Zoals het materiaal waarvan ze gemaakt worden en de verschillende lamelbreedtes. Maar ook kun je de pvc lamellen laten perforeren waardoor ze lichtdoorlatend worden. En de stoffen lamellen zijn er met verschillende coatings of zelfs houten latjes als decoratie bij de breedste lamel. De vilten lamellen kunnen voor projecten van meer dan 20 m2 in elke gewenste kleur uitgevoerd worden, zoals die van de huisstijl bijvoorbeeld.

Persoonlijk advies in lamellen, ook op locatie

Op zoek naar lamellen? Laat je dan informeren en inspireren door onze deskundige interieuradviseurs aan het Zuiderplein in Leeuwarden of bij jullie thuis of op de zaak. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Meten aan huis