HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Welkom bij Wielinga&Tabbers

Onze winkel en vakmensen

1001

adviezen

Een kijkje in onze showroom. Alles voor jouw interieur!

Ervaren adviseurs

Welkom bij Wielinga&Tabbers, alles voor wonen, slapen en verlichting!

Wielinga&Tabbers heeft alles in huis om jouw wensen op het gebied van slapen en verlichting te vervullen. In het zorgvuldig samengestelde assortiment vind je precies wat je nodig hebt. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise geven wij deskundig advies en leveren we maatwerk. Want goed licht en een goed bed maken een verschil van dag en nacht.

Kwaliteit verantwoord
Wij geloven in onze producten. Daarom verkopen wij alleen merken die ons hebben overtuigd. Bij Wielinga&Tabbers vind je dan ook alleen kwaliteitsproducten en kun je rekenen op de allerbeste service. Bij ons doe je dan ook een verantwoorde investering in kwaliteit.

Service en montage
Wij zorgen er persoonlijk voor dat jouw aankopen op de gewenste locatie worden afgeleverd en gemonteerd. De deskundige montage en installatie van kasten en verlichting nemen wij zelf voor onze rekening. En omdat wij de bezorging en montage altijd laten verzorgen door mensen die wij persoonlijk kennen, garanderen wij een optimale service en montage. Zo kan jij jarenlang genieten van je aankoop.

100 jaar ervaring
Wielinga bestaat al 100 jaar en de basis voor Tabbers werd 30 jaar geleden gelegd. Sinds de fusie in 2016 hebben wij onze kunde en expertise samengebracht op onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Jarenlange ervaring en gedegen vakkennis maken Wielinga & Tabbers tot de ideale partners op het gebied van slapen en verlichting. Kortom, voor alles na de schemer.