HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Overgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Overgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

1483

kleuren

Combineer 2 soorten raamdecoratie.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Ik heb mijn overgordijnen nog beter isolerend laten maken met een passende voering. Dat houdt de kou buiten en de warmte binnen.”

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Donegal

Gordijnen vormen de basis

Donegal

Hortus

Recife en Kashmir

Monarch

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Kelem

Yills

Lise

Shabby Velvet

Lise

Overgordijnen, sfeervol comfort

Overgordijnen zorgen voor instant comfort in huis. Doordat deze raamdecoratie van dikkere gordijnstof is gemaakt, is het sfeervol, isolerend en geluiddempend. Ongeacht de woonstijl die jij hebt, overgordijnen zijn altijd een fijne aanwinst. Vind de mooiste kleuren, dessins en stofsoorten in onze collectie overgordijnen. En is het te veel om uit te kiezen? Dan zijn onze stylisten er met persoonlijk interieuradvies. Bezoek onze woonwinkel aan de rand van de binnenstad van Leeuwarden, we staan voor je klaar.

Rijke stof, rijk aan voordelen

De gordijnstof van overgordijnen is stevig en zwaar, een echte rijke stof dus. En daarmee is het ook rijk aan voordelen. Het is de ideale raamdecoratie om sfeer in huis te brengen door het comfort dat ze uitstralen. Maar ook de akoestiek verbetert door overgordijnen. En doordat ze vanwege de dikte ook goed isoleren, blijft de temperatuur in huis veel aangenamer. Bovendien zijn ze vaak ook nog verduisterend waardoor je binnen geniet van je privacy en het donker hebt op het moment dat jij dat wenst.

Gevoerde overgordijnen

Overgordijnen kunnen we ook voor je laten voeren. Bijvoorbeeld omdat ze niet van zichzelf verduisterend zijn terwijl je dat wel wenst. Of omdat ze aan de zonzijde van het huis hangen en je de mooie kleur met een goede voeringstof wilt beschermen. Met de verschillende voeringstoffen waar we uit kunnen kiezen, heb je altijd wel de mogelijkheid om van elk overgordijn een gevoerd of verduisterend gordijn te laten maken. Vraag ons om meer informatie of advies, we regelen het graag en goed voor je!

Maatwerk bij Wielinga & Tabbers

Bij Wielinga & Tabbers staat kun je rekenen op kwaliteit, deskundig advies en natuurlijk ook maatwerk. Zo zorgen we dat je de overgordijnen vindt die perfect passen bij jouw interieur. Omdat ze er qua styling goed bij staan maar ook doordat wij ze zorgvuldig inmeten, laten maken in het atelier en vervolgens laten monteren door onze eigen vakmensen. Zo weet je zeker dat je kiest voor een raamproduct waar je nog lang van zult genieten.

Combinaties met overgordijnen

Het spreekt voor zich dat je overgordijnen combineert met andere raamdecoratie. Kies bij dit raamproduct voor een dunnere gordijnstof zoals een in-between of een transparant gordijn. Dan heb je overdag een mooie lichtinval en blokkeer je de inkijk voldoende. ’s Avonds zorgen de overgordijnen voor de gewenste privacy. Wil je liever een ander raamproduct? Dan kun je de overgordijnen ook mooi matchen met jaloezieën, Duette®Shades, plisségordijnen of transparante rolgordijnen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze woonwinkel.

Overgordijnen in Leeuwarden

In onze woonwinkel in Leeuwarden doe je volop inspiratie op voor de nieuwe overgordijnen of andere raamdecoratie in jouw interieur. Bezoek onze winkel en zie de vele voorbeelden en combinaties in raamdecoratie. Met ons team van vakmensen en de hoge kwaliteit van ons assortiment, vind je hier vast en zeker alles voor jouw nieuwe interieur. Je vindt ons aan het Zuiderplein in Leeuwarden en we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Zien we je snel?

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Totaal advies

Montageservice