HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Verduisterende paneelgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“Bij mijn moderne interieur staan de verduisterende paneelgordijnen fantastisch. Ik heb goed advies gehad bij Wielinga&Tabbers.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Verduisterende paneelgordijnen bij Wielinga & Tabbers

Stijlvolle raamdecoratie voor de grote of hoge ramen; dat zijn de verduisterende paneelgordijnen. Mooi in huis en op de zaak. En door de riante afmetingen ook heel geschikt als roomdivider. Ontdek ze nu zelf in de woonwinkel van Leeuwarden: Wielinga & Tabbers.

Kleur en prints naar keuze

Voor elk interieur en elke woonsmaak hebben we een passende gordijnstof. In effen kleuren, met subtiele prints of juist met hele drukke dessins. Volop keus dus, en maakt dat het kiezen juist lastig? Dan kun je rekenen op ons team; ervaren interieurstylisten en vakmensen die je alles over paneelgordijnen kunnen vertellen maar je ook persoonlijk interieuradvies geven. Dat kan zowel in onze winkel als bij jou thuis of op de zaak.

Warmtewerende paneelgordijnen voor een koele ruimte

Met verduisterende paneelgordijnen houd je het licht al buiten de kamer als je dat wilt. Maar we kunnen ze ook warmtewerend voor je maken! Zodat je bijvoorbeeld een aangenaam koele slaapkamer houdt. Wij laten de paneelgordijnen voor jou op maat maken, en dat kan met onder andere een warmtewerende gordijnstof. Die stof heeft een metallic coating die licht en warmte weerkaatst. Zoek je juist een vlamvertragende stof voor een zakelijke ruimte of een project? Ook dan hebben we verschillende gordijnstoffen voor je waarvan we paneelgordijnen kunnen laten maken.

Vuilafstotende coating

Wil je liever paneelgordijnen die heel lang mooi en schoon blijven? Kies dan voor de gordijnstof met een vuilafstotende coating. Je hoeft de panelen dan vrijwel nooit te reinigen omdat ze van zichzelf al schoon blijven. Hebben jouw paneelgordijnen niet zo’n coating, dan kun je ze voorzichtig schoonmaken met een zachte doek of zachte borstel. Voor vlekken die je er op die manier niet vanaf krijgt, neem je contact met ons op. Wij geven je dan advies. Ga in geen geval zelf proberen de vlek eruit te krijgen met schoonmaakmiddelen.

Verduisterende paneelgordijnen gecombineerd

Verduisterende paneelgordijnen bieden je maximale privacy in huis, maar ze zorgen ook voor een donkere kamer overdag. Wil je dan wel genieten van het daglicht zonder dat iedereen zo naar binnen kan kijken? Hang dan jaloezieën of transparante rolgordijnen voor de ramen. Een mooie combinatie van raamdecoratie waarmee je op elk moment van de dag je privacy hebt en ook van mooi gefilterd licht kunt genieten.

Vind de paneelgordijnen voor jouw interieur, bij de woonwinkel in Leeuwarden

De paneelgordijnen voor jouw interieur vind je bij de woonwinkel in Leeuwarden: Wielinga & Tabbers. Met een ruime collectie voor heel veel wooninspiratie en een ervaren team om je persoonlijk interieuradvies te geven, ben je bij ons verzekerd van maximale service en kwaliteit. Bezoek onze woonwinkel aan de rand van de binnenstad. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Montageservice

Advies op maat