HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Paneelgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Blij verrast over het advies dat ik kreeg bij Wielinga&Tabbers. Nooit gedacht aan paneelgordijnen. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Paneelgordijnen: de oplossing voor grote ramen en grote ruimtes

Prachtige raamdecoratie in talloze uitvoeringen; dat zijn de paneelgordijnen bij de woonwinkel in Leeuwarden, Wielinga & Tabbers. Paneelgordijnen zijn groot, multifunctioneel en vooral heel erg stijlvol. Gebruik ze als raamdecoratie of als scheidingswand, met dit raamproduct heb je een oplossing voor zowel grote ramen als grote ruimtes. Kom langs, we laten je graag de vele mogelijkheden van paneelgordijnen voor jouw interieur zien.

Voor grote ramen en grote ruimtes

Paneelgordijnen zijn ronduit indrukwekkend. Elk paneel kan tot wel 3 meter hoog en maximaal 1,3 meter breed gemaakt worden. En hoe breed het raam of de ruimte ook is, voor paneelgordijnen maakt dat geen verschil. Ze kunnen eindeloos naast elkaar gehangen worden waardoor ze dus altijd dé oplossing zijn voor grote ramen en voor grote ruimtes. Want behalve als raamdecoratie kun je paneelgordijnen ook als roomdivider, scheidingswand dus, gebruiken. Daarmee verdeel je een grote ruimte makkelijk in kleinere ruimtes.

Altijd mooi in elk interieur

Ongeacht wat jouw woonstijl ook is, paneelgordijnen staan er altijd mooi bij. Dat komt doordat er heel veel mogelijkheden zijn om ze passend bij jouw interieur af te werken. Weet je niet zeker wat mooi zal staan in jouw huis of bedrijf? Dan kom je naar ons toe. Wij hebben de interieurstylisten en ervaren vakmensen die je daar graag en goed bij adviseren. Met persoonlijk stylingsadvies, ook op jouw locatie als je dat wilt.

Maatwerk van Wielinga & Tabbers

Onze woonwinkel staat bekend om de service en kwaliteit, en dat komt zeker ook door het maatwerk dat wij leveren. Zoals met de paneelgordijnen. Wij zorgen ervoor dat die perfect passend voor jouw interieur worden gemaakt. Zowel qua afmetingen als qua afwerking. Je kunt daarvoor onder meer kiezen uit bijna 300 gordijnstoffen in verschillende stofdiktes, kleuren en dessins. Ook kun je die verschillende stoffen combineren op één paneel! Kies voor bijvoorbeeld een verduisterende stof op ooghoogte en laat daaronder en daarboven een transparante stof plaatsen. Of maak mooie combinaties op een paneel met kleuren en dessins. Het kan allemaal!

Designlatjes als stijlvolle afwerking

Ook heel mooi als afwerking zijn de verschillende designlatjes die je op de panelen kunt laten plaatsen. Deze latjes zijn er in vlak aluminium, 25 mm breed, en van hout, 50 mm breed. De houten designlatjes zijn van dezelfde leverancier als de houten jaloezieën waardoor je ze daar ook heel goed mee kunt combineren. Hoeveel latjes je laat plaatsen en op welke hoogte, is aan jou. Natuurlijk adviseren wij je daar graag in.

Van 50 tot 130 cm breed

Paneelgordijnen zijn breed, breder en breedst. Ze kunnen worden van 50 cm tot 130 cm breed per paneel. Hoe breder het paneel, hoe stoerder het effect. De bediening is bij de minder brede panelen trouwens net zo makkelijk als bij de breedste: dat werkt met een koordsysteem voor alle panelen of apart met de hand. Bediening met de hand is een aanrader bij onder andere een paneel voor een deur in plaats van voor de ramen.

Roomdivider van paneelgordijn

Met paneelgordijnen kun je ook roomdividers maken; een handige oplossing als je een grote ruimte gemakkelijk wilt kunnen opdelen in kleinere ruimtes. Dit wordt vaak toegepast in grote vergaderzalen, in studio’s of juist in kleine woonruimtes om het slaapgedeelte van het leefgedeelte af te schermen. Een praktische oplossing die ook meteen heel mooi is.

Paneelgordijnen voor jouw interieur, bij de woonwinkel in Leeuwarden

Wil jij ook mooie paneelgordijnen van hoge kwaliteit in jouw interieur? Bezoek dan de woonwinkel van Leeuwarden: Wielinga & Tabbers. Ons team van vakmensen staat voor je klaar met persoonlijk advies en persoonlijke service. Dit kan zowel in onze woonwinkel als bij jou thuis of op de zaak tijdens onze openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Advies op maat