HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Plisségordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“De service bij Wielinga&Tabbers is de service uit de kunst. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi en elektrische bediening.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Plisségordijnen – Wielinga & Tabbers

Plisségordijnen zijn elegante raamdecoratie die passen bij praktisch elk type raam. Veelzijdig en functioneel dus, maar vooral mooie sfeermakers. Wil je weten of de plissés ook iets zijn voor jouw interieur? Laat je dan inspireren en informeren in onze woonwinkel aan de rand van de binnenstad van Leeuwarden: Wielinga & Tabbers.

Veelzijdig, en dus voor elk type raam

Doordat plisségordijnen bestaan uit de kenmerkende plooien zijn ze geschikt voor elk type raam. De plooien, de plissés dus, zijn er in smal en heel smal. Van 20 en 32 mm breed. Hierdoor passen ze ook in de ramen met smalle glaslijsten of aparte vormen. Van draaikiepramen en dakramen tot lichtkoepels, erkerramen of ramen met een afwijkende vorm, een plisségordijn past altijd. En wil je dat ze ook mooi strak blijven zitten tegen een schuin of gekanteld raam? Laat ze dan bevestigen met EasyClick, het handige montagesysteem.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Wielinga & Tabbers een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Plissés die passen bij jouw interieur

Doordat je met plisségordijnen zoveel keuze hebt, kun je ze altijd laten maken in de stijl die past bij jouw interieur. Allereerst zijn er natuurlijk de verschillende gordijnstoffen, variërend van transparant tot verduisterend. En elke stofsoort is er in heel veel kleuren, dessins en zelfs een aantal fade-outtinten; kleuren die subtiel in elkaar overlopen. Maar ook qua praktisch nut is er veel keus; zo kun je kiezen uit gordijnstoffen met een lichtwerende, warmtewerende of vuilafstotende coating. We begrijpen dat zoveel mogelijkheden het kiezen niet eenvoudiger maakt, maar daar helpen wij je bij. Ons team van interieurstylisten en vakmensen staat voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en volop voorbeelden!

Bediening van het plisségordijn

De bediening van een plisségordijn is heel eenvoudig. Het kan elektrisch via een afstandsbediening of, nog gemakkelijker, via de app. Dan worden de plisségordijnen gelinkt met een smart home hub zodat je ze met je mobiel kunt openen en sluiten. Natuurlijk zijn ze ook met de hand te bedienen. Daarvoor hebben we onder meer de handgreep LiteRise® en het kindveilige SmartCord®.

Perfect op elke plek in het kozijn

Met plissés op ooghoogte kijkt niemand zomaar naar binnen. En dat kan heel gemakkelijk als je kiest voor de plisségordijnen top-down, bottom-up. Die kun je elke kant op bewegen en ook op elke plek in het kozijn vastzetten. Andere mogelijkheden zijn de top-down die van bovenaf naar beneden schuift, of de bottom-up die precies andersom werkt; van beneden naar boven. Deze laatste twee zijn ook nog leverbaar in de Day & Night-variant: dan heb je één plisségordijn met daarin twee soorten gordijnstof. Een verduisterende en een transparante bijvoorbeeld. Superhandig, want dan heb je met een stuk raamdecoratie alles voor elk moment van de dag! Alle varianten van de plisségordijnen vind je bij onze woonwinkel in Leeuwarden.

Zo combineer je plisségordijnen

Vind jij een combinatie van raamdecoratie mooi? Gelijk heb je, twee verschillende soorten brengen extra sfeer in je interieur en zorgen vaak ook nog voor meer isolatie en een betere akoestiek. Combineer je plisségordijnen, dan kan dat met gordijnen. Kies een verduisterend gordijn bij een transparant plisségordijn of ga voor een mooie in-between bij verduisterende plissés. Er zijn talloze combinaties te maken en wij helpen je graag de mooiste voor jouw interieur samen te stellen.

Plisségordijnen voor jouw interieur, bij Wielinga & Tabbers

De mooiste plisségordijnen voor jouw interieur laten wij voor je maken. Van persoonlijk interieuradvies, het inmeten op locatie en de montage, onze vakmensen regelen het voor je met kennis van zaken en oog voor detail. En de collectie plisségordijnen? Die is van het kwaliteitsmerk Toppoint. Je weet dus zeker dat je met plisségordijnen van onze Friese woonwinkel Wielinga & Tabbers altijd goed zit. Kom langs, je vindt ons aan het Zuiderplein 7 in Leeuwarden en we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Interieuradvies

Montageservice