HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

PVC lamellen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“PVC lamellen staan echt mooi in mijn badkamer. Met 1 draai heb ik de inkijk geregeld.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

PVC lamellen als raamdecoratie

Makkelijke en handige raamdecoratie, dat zijn de pvc lamellen in onze collectie. In talloze kleuren, structuren en zelfs met de mogelijkheid om ze te laten perforeren. En wil je ze in een vochtige ruimte ophangen? Dan kan dat ook. Bezoek woonwinkel Wielinga & Tabbers in Leeuwarden en we tonen je graag de mogelijkheden van deze verticale lamellen zodat ze ook perfect passen bij jouw interieur.

Licht of privacy in een handomdraai

Licht of privacy regel je met lamellen heel gemakkelijk in een handomdraai. Open ze net zo ver of zo weinig als jij dat wenst. Zo kun je ongehinderd naar buiten kijken, laat je het licht subtiel naar binnen schijnen of je gunt jezelf maximale privacy. Net wat jij wilt!

Gaatjes in lamellen? Jazeker!

Lamellen met gaatjes erin? Die zijn niet stuk maar geperforeerd zodat het licht mooi gefilterd naar binnen kan schijnen. Een subtiel effect dat uniek is bij de pvc lamellen. Jij bepaalt of je veel of weinig gaatjes erin wilt laten perforeren. Hoe meer gaatjes, hoe transparanter de lamellen worden. Geef maar aan wat jouw voorkeur heeft en wij zorgen dat het geregeld wordt.

Gemak in onderhoud

Met pvc lamellen kies je voor raamdecoratie die heel gemakkelijk te onderhouden is. En gelukkig maar, want wie wil nu veel tijd kwijt zijn aan het schoonmaken ervan? Deze lamellen heb je zo weer schoon: je klikt ze uit de rails, legt ze op een vlakke ondergrond en met een zachte, vochtige doek veeg je ze snel schoon. Even droogmaken en weer terugklikken in de rails. Heel gemakkelijk in onderhoud dus!

Deze pvc lamellen roesten niet

De pvc lamellen uit onze collectie zijn gemaakt van pvc en aluminium. Alle onderdelen zijn daardoor vochtbestendig en roesten ze niet. Deze lamellen kunnen daardoor heel goed in vochtige ruimtes opgehangen worden. Zoals de badkamer of keuken.

Voor ramen tot wel 6 meter breed

Ook voor heel brede ramen kun je de pvc lamellen van Toppoint kiezen. Die kunnen namelijk opgehangen worden voor ramen tot wel 6 meter breed. En welke lamelbreedte je daarbij kiest? Dat is aan jou; je hebt de keus uit meerdere breedtes: van 52 mm tot maximaal 250 mm per lamel. In het algemeen adviseren we om bij brede ramen ook bredere lamellen te kiezen, maar kom gerust langs voor een persoonlijk advies dat past bij jouw interieur.

Maatwerk in pvc lamellen bij Wielinga & Tabbers

Wij leveren altijd service en maatwerk, en dus ook bij de pvc lamellen. Kom eens langs in onze woonwinkel om je te laten inspireren en informeren. Hier zie je veel voorbeelden en er zijn altijd deskundige adviseurs om je persoonlijk advies te geven. Wil je liever advies aan huis of op de zaak? Dan kan dat ook. Je vindt ons aan het Zuiderplein in Leeuwarden en parkeren kan vlakbij in De Klanderij. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Advies op maat