HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Duette®Shades

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden hebben ze mij goed geadviseerd. Gelijk mijn hele woonkamer aangepast en een mooi ontwerp laten maken. Zeer tevreden over service van het personeel.”

‘Ook toe aan een make-over van jouw kamer? Maak een afspraak voor advies op maat.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Raamdecoratie bij Wielinga & Tabbers, woonwinkel in Leeuwarden

Voor de mooiste raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur of project ga je naar Wielinga & Tabbers, de woonwinkel in Leeuwarden. Een speciaalzaak waar vakmensen voor je klaar staan met persoonlijk stylingsadvies, volop voorbeelden en altijd veel inspiratie en informatie. In ons totaalassortiment vind je enkel raamdecoratie van hoge kwaliteit. Ontdek het zelf, je bent meer dan welkom bij Wielinga & Tabbers aan het Zuiderplein 7.

Speciaalzaak met jarenlange ervaring

Wielinga & Tabbers is een echte speciaalzaak waar de jarenlange ervaring altijd in jouw voordeel werkt. Zo kun je vertrouwen op ons eerlijke advies waarbij we goed kijken naar jouw woonwensen en de mogelijkheden in de woning, je bedrijf of het project. Daarbij selecteren wij alleen kwaliteitsproducten waar wij zelf ook van overtuigd zijn. Zo zorgen we dat je bij ons altijd kunt kiezen uit producten om nog jarenlang van te genieten.

Passend bij jouw interieur

Echt mooie raamdecoratie zijn de raamproducten die helemaal passen bij jouw interieur. Of die jouw woonstijl nog eens extra onderstrepen. En met het deskundige advies van onze stylisten en adviseurs zorgen wij ervoor dat je die raamdecoratie bij ons ook vindt. Dat is vaak maatwerk waarbij we het product helemaal naar wens laten samenstellen en met zorgvuldig inmeten, confectie en montage er ook voor zorgen dat ze perfect passend bij jou thuis of op de zaak worden opgehangen. Kwaliteit en uitstekende service dus, daar kun je bij Wielinga & Tabbers altijd weer op rekenen!

Vier generaties lang in Leeuwarden

Wielinga & Tabbers is geen onbekende in Leeuwarden: al sinds 1916 zijn we in de Friese hoofdstad gevestigd. Eerst onder de naam Wielinga voor het maken van matrassen en al snel ook met een winkel waar we matrassen, ledikanten en spiralen verkochten. Tabbers begon in 1987 als de Lichtboetiek, in een pand waar ooit Wielinga begon. In 2013 zijn de krachten gebundeld en nu, verschillende winkels en generaties verder, zijn we gevestigd aan het Zuiderplein als Wielinga & Tabbers. Een bundeling van twee speciaalzaken waar we met al onze vakkennis een zorgvuldig samengesteld assortiment voor het interieur hebben: slapen, verlichting en raamdecoratie.

Raamdecoratie bij Wielinga & Tabbers

We zeggen wel eens dat we ‘alles voor na de schemer’ hebben, en daar hoort natuurlijk ook raamdecoratie bij. En net als bij de andere producten, kiezen we ook hier voor kwaliteit waar wij zelf van overtuigd zijn. Ons assortiment bevat dan ook de ruime collectie van het kwaliteitsmerk Toppoint. Een merk in raamdecoratie met zowel innovatieve als bekende producten en altijd veel keus in tinten, stoffen, dessins en afwerking. Voor raamdecoratie kun je bij ons kiezen uit:
gordijnen
vouwgordijnen
rolgordijnen
lamellen
Duette®Shades
paneelgordijnen
plisségordijnen
jaloezieën
horren

Innovatieve producten en materialen

De collectie raamdecoratie is niet alleen breed, het bestaat ook uit unieke producten. Zoals jaloezieën van wel 7 meter breed, de No Limits-gordijnstoffen die vocht- en schimmelwerend zijn of de transparante pvc lamellen met perforaties. Maar ook de bijzondere gordijnen Sharp Wave® en Versus® of de Iso Reflex® lamellen. Vernieuwende raamdecoratie of innovatieve materialen, in onze collectie vind je dit allemaal en meer. Perfect voor thuis, op de zaak en voor projecten. En is er straks weer een nieuw product? Dan is de kans groot dat je die ook bij ons aantreft!

Combinaties met raamdecoratie

Combinaties met raamdecoratie bieden je veel extra in het interieur. De sfeer en uitstraling nemen toe net als de praktische voordelen. Want kies je voor een dubbele laag raamdecoratie, dan heb je meteen ook betere isolatie, akoestiek, mooi licht in huis en volop privacy. Vind de mooiste combinatie in raamdecoratie voor jouw interieur in onze woonwinkel, we hebben genoeg keus en altijd stylisten en adviseurs om je persoonlijk te helpen.

Ga voor jouw raamdecoratie naar Wielinga & Tabbers in Leeuwarden

De raamdecoratie voor jouw interieur vind je bij Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. Kom langs voor persoonlijk interieuradvies, volop wooninspiratie en altijd maximale service en kwaliteit. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en parkeren kan vlakbij in De Klanderij of voor de deur. En wil je liever advies in raamdecoratie aan huis of op de zaak? Dan bezoeken we je graag bij jou op locatie.