HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Bij Wielinga&Tabbers werkt personeel dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Raamhor: wel ventilatie, geen pollen of insecten

Een raamhor is de ideale manier om binnen wel te kunnen ventileren zonder dat je last hebt van pollen of insecten. Bij Wielinga & Tabbers, woonwinkel in Leeuwarden, hebben we verschillende raamhorren van uitstekende kwaliteit. Kom langs voor meer informatie of nodig ons uit en we adviseren je persoonlijk op jouw locatie. Ook voor inmeten en zorgvuldige montage kun je altijd op onze vakmensen rekenen.

Draaikiepraam? De vaste raamhor!

Voor draaikiepramen is de vaste raamhor een perfecte oplossing. Deze hor plaatsen we aan de buitenkant in het kozijn. Of je nu het raam opent of kantelt, de hor kan gewoon blijven zitten en houdt alle insecten tegen. De raamhor is voorzien van een handige borstelafdichting. Hierdoor sluit het altijd perfect aan en ontstaan er geen beschadigingen in het kozijn. De vaste raamhor wordt geklemd in het kozijn waardoor het niet vast gemonteerd hoeft te worden. Het is geschikt voor elk type kozijn: hout, kunststof en aluminium.

Inzethor of rolhor voor het raam

Ook voor andere ramen hebben we de juiste hor. Zoals een rolhor of een inzethor. Waar je voor kiest hangt onder andere af van het soort raam maar ook of je regelmatig de hor er even uit moet halen of niet. Welke je ook kiest, ze kunnen elk met verschillende soorten horrengaas gemaakt worden. Kom langs en we adviseren je graag welke het beste past bij jouw woonsituatie en de ramen in jouw huis of bedrijf.

De voordelen van een raamhor

Welke raamhor je ook kiest, ze hebben allemaal hun eigen voordelen en wij adviseren je daar graag persoonlijk over. Maar weet dat we eigenlijk altijd wel een raamhor hebben die geschikt is voor jouw ramen. En doordat we de horren van Toppoint leveren, kunnen we ook altijd een uitstekende kwaliteit garanderen. Dit merk je aan het soepele gebruik, het makkelijk plaatsen, eruit halen of oprollen en weer dichtrollen. Ook aan het frame herken je de kwaliteit; die is heel stevig maar wel zo subtiel dat het mooi opgaat in de rest van je interieur. De raamhorren zijn te leveren in vijf profielkeuren en met horrengaas naar keuze.

Soorten horrengaas

Bij maatwerk hoort natuurlijk ook keus in horrengaas. Wij maken de raamhorren geheel naar wens met het horrengaas naar keuze. En je kunt daarbij kiezen uit verschillende soorten gaas. Zoals het pollenwerende horrengaas dat 90% of 99% van alle pollen buitenhoudt. Of het extra transparante horrengaas dat uitzonderlijk goed ventileert. En natuurlijk is er het gewone horrengaas dat heel sterk is doordat het gemaakt is van glasvezel met een pvc coating. Dit horrengaas is leverbaar in antraciet en grijs.

Raamhor voor een woning, bedrijf of project?

Of je nu een raamhor zoekt voor jouw eigen woning, voor de zaak of voor een project waarbij je de inrichting en raamdecoratie verzorgt, je kunt altijd bij ons terecht. Ons ervaren team staat voor je klaar om je te adviseren en de verschillende varianten toe te lichten. Met persoonlijk advies en kwaliteit in service en horren kun je altijd op ons rekenen!

Vakkundig geregeld, door Wielinga & Tabbers

Ben je op zoek naar kwaliteit in raamhorren? Kom dan naar Wielinga & Tabbers. Wij regelen het vakkundig voor je. De specialisten in onze zaak zijn ervaren en kunnen je goed adviseren, bij ons in de winkel of bij jou op locatie. Van het inmeten tot en met het netjes monteren, we staan voor je klaar. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Rolhor

met tussenstop

verende haak montage

vaste haak montage

borstelafdichting

Inzethor

met tussenprofiel

Rolhor in dakraam