HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Rolgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Wielinga&Tabbers in Leeuwarden, daar slaag je voor je volledige inrichting!”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Rolgordijnen

Met rolgordijnen heb je raamdecoratie voor elke ruimte: de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en werkkamer. Het past altijd en is er altijd in een variant die ook mooi staat bij jouw interieur. Voor deze veelzijdige raamdecoratie ga je naar de woonwinkel van Leeuwarden: Wielinga & Tabbers. Kom langs voor service, kwaliteit en persoonlijk interieuradvies.

Strak en sfeervol

Rolgordijnen zijn echt strakke raamdecoratie maar ze zorgen ook voor sfeer in jouw interieur. Van een moderne tot een klassieke woonstijl en alles daartussen, met rolgordijnen heb je altijd raamdecoratie die erbij past. Dat komt zeker ook door de ruime keuze in gordijnstoffen; zo kun je voor de rolgordijnen in onze collectie kiezen uit bijna 300 verschillende stoffen in transparante tot verduisterende stofdiktes. En natuurlijk hebben we de prachtige duo-rolgordijnen. Welke past bij jouw ruimte en woonwensen? Dat zoeken wij graag samen met je uit waarna we ze helemaal op maat laten maken. Met rolgordijnen van Wielinga & Tabbers weet je zeker dat je de perfecte aanvulling vindt voor jouw interieur.

Rolgordijnen, ook voor hele grote of brede ramen

Ook als je ramen heel erg groot of heel erg breed zijn, kun je mooie rolgordijnen kiezen. Een rolgordijn alleen kan al tot een breedte van wel 4 meter gemaakt worden. En bij ramen die nog breder zijn, koppelen we gewoon meerdere rolgordijnen. Maatwerk dus zodat we ook voor ramen tot wel 8 meter breed een passende oplossing kunnen bieden!

En bij smalle of schuine ramen

Zoek je juist iets voor een heel smal raam of een schuin raam? Ook dan is een rolgordijn heel geschikt. Wij leveren al rolgordijnen vanaf 30 cm breed. En bij schuine ramen, zoals bij een draaikiepraam of een dakraam, monteren we ze met de zijkant tegen het raam aan. Zodat het rolgordijn, zelfs als het raam gekanteld is, mooi strak ertegenaan blijft. Voor kamers waar extra verduistering gewenst is, zoals bij een slaapkamer, kunnen we de rolgordijnen met een fraai aluminium frame monteren. Zo kan er zelfs geen licht vanaf de zijkanten naar binnen kieren.

Maatwerk

Zelfs rolgordijnen die altijd redelijk standaard lijken, kunnen naar wens afgewerkt worden. Natuurlijk heb je al veel keus in de gordijnstoffen met de verschillende kleuren, motieven en prints. Maar er zijn ook verschillende coatings zoals brandvertragende en isolerende. En met designprofielen kun je elk rolgordijn een unieke look geven. Je hebt daarin de keus uit houten en aluminium designprofielen waarvan dan de koof en de onderlat worden gemaakt. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij zorgen voor maatwerk in jouw rolgordijnen.

Rolgordijnen voor de vochtige ruimtes

Raamdecoratie voor keukens en badkamers moeten altijd vochtbestendig zijn. In zo’n vochtige ruimte gaat elke andere stof immers al snel schimmelen of gaat de techniek onder invloed van het vocht roesten. Maar in onze collectie hebben we ook de mogelijkheid om de rolgordijnen van screendoek te laten maken. Die stof is heel sterk en vocht- en schimmelwerend. Ook kan deze stof gemakkelijk schoongemaakt worden. Voorbeelden van deze gordijnstof voor de rolgordijnen kun je in onze woonwinkel aan het Zuiderplein altijd komen bekijken.

Raamklinken? Contra-rollende rolgordijnen!

Met rolgordijnen zijn raamklinken altijd vervelende obstakels. Heb jij zo’n obstakel bij het raam waarvoor je een rolgordijn wilt ophangen? Dan zorgen wij ervoor dat het contra-rollend wordt gemaakt. Dat betekent dat de gordijnstof van de voorzijde van de buis afrolt. Er is daardoor meer ruimte tussen het rolgordijn en het raam waardoor de raamklink niet meer in de weg zit. Ook bij hoekramen adviseren we contra-rollende rolgordijnen zodat de kier ertussen veel kleiner wordt.

Rolgordijnen gemaakt met vakmanschap, bij Wielinga & Tabbers

Voor maatwerk in raamdecoratie ben je bij Wielinga & Tabbers altijd aan het juiste adres. Zo ook met rolgordijnen. Wij zorgen dat ze passend bij jouw interieur gemaakt worden. Dat begint al met het persoonlijke interieuradvies maar ook met het nauwgezet inmeten en het netjes monteren. Vakmanschap dus en service, bij Wielinga & Tabbers ben je daarvan altijd verzekerd. Je bent welkom in onze woonwinkel van dinsdag tot en met zaterdag of we komen langs voor interieuradvies aan huis.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Screendoek, ook voor rolgordijnen