HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Scala® XL7 jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Scala® XL7 jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Scala® XL7 jaloezieën

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

“Bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Scala® XL7: aluminium jaloezieën tot 7 meter breed

Echt brede aluminium jaloezieën voor de echt grote ramen, dat is de Scala® XL7. Bijna 7 meter breed, natuurlijk elektrisch bedienbaar en van indrukwekkende kwaliteit. Deze bijzondere jaloezieën vind je bij de woonwinkel van Leeuwarden: Wielinga & Tabbers.

Extralarge jaloezieën, extra indrukwekkend

De Scala® XL7 jaloezieën zijn extralarge en ook extra indrukwekkend. Scala® staat bekend om de hoge kwaliteit, je weet dus zeker dat deze grote jaloezieën lang goed blijven. De gehele jaloezie is gemaakt van aluminium wat de techniek solide maakt en heel robuust. En de afmeting? Die is net zo indrukwekkend: tot wel 690 cm breed. Bij zulke grote jaloezieën zijn natuurlijk ook brede lamellen nodig, en die hebben ze dan ook. Van 50 of 70 mm breed, net wat jij wilt. Vind je deze aluminium jaloezieën van Scala® wel heel mooi, maar zijn ze te groot voor jouw interieur? Kijk dan eens bij de ‘gewone’ aluminium jaloezieën in onze collectie. Die zijn ook van Scala® dus van dezelfde robuuste kwaliteit maar dan een stuk kleiner en ook met smallere lamellen.

Raamdecoratie als roomdivider!

Weet je dat deze XL7 jaloezieën ook als roomdivider gebruikt worden? Ze zijn natuurlijk ook groot genoeg en daarmee ideaal om grote zalen zoals vergaderzalen of kantoortuinen, flexibel in te richten. En doordat ze elektrisch bediend worden, maak je met de Scala® XL7 met slechts een druk op de knop van een grote ruimte snel meerdere kleine ruimtes. Bovendien is het design zo strak, dat het perfect past in elke zakelijke omgeving.

Design met maatwerk

Kies je voor de jaloezieën XL7, dan kies je voor design met maatwerk. Wij laten ze namelijk voor jou helemaal naar wens afwerken. Je hebt de keuze in lamelbreedtes; van 50 mm of 70 mm breed. Ook kun je kiezen uit meerdere kleuren. 45 verschillende tinten voor die in 50 mm en 8 kleuren voor de brede uitvoering. De lichtafsluitende bovenbak en de onderlat van strak design worden in bijpassende tinten uitgevoerd.

Elektrisch bedienbaar

Het spreekt voor zich dat jaloezieën van dit formaat ook elektrisch bedienbaar zijn. Zelfs als er geen stroompunt vlakbij zit kunnen wij de XL7 jaloezieën plaatsen. De bediening gaat met een afstandsbediening of met een app op je telefoon. Dat gaat dan via een smart home hub. Wil je weten hoe dat precies werkt? Bezoek dan onze woonwinkel in Leeuwarden en we laten het je graag zien.

Extralarge aluminium jaloezieën bij Wielinga & Tabbers, Leeuwarden

Natuurlijk kun je ook deze extralarge aluminium jaloezieën bij ons bestellen. Maar kom eerst eens langs en we vertellen je er nog meer over. Ook voor advies kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld als je wilt weten of de Scala® XL7 jaloezieën ook geschikt zijn voor jouw bedrijf of ruimte. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en ons team van ervaren vakmensen staat voor je klaar in onze winkel of we komen langs bij jou op locatie.

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie

Meetservice thuis

Advies op maat