HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijnen!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“De adviseurs bij Wielinga&Tabbers nemen echt de tijd voor je, zij geven uitstekende adviezen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Blikdichte Iso Plissé® gordijnen: stijlvolle raamdecoratie

De blikdichte Iso Plissé® gordijnen zijn stijlvolle raamdecoratie. Deze gordijnstof is lichtdoorlatend en staat goed bij elk interieur en in elk type raam. Benieuwd welke kleuren en dessins goed passen bij jouw woonstijl? Kom dan naar Wielinga & Tabbers, de woonwinkel aan de rand van de binnenstad in Leeuwarden.

Zakelijk of privé?

Of je nu raamdecoratie zoekt voor op de zaak of voor thuis, je kunt altijd de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen kiezen. Dit mooie raamproduct is er in veel kleuren, dessins en stofsoorten en kan desgewenst ook geleverd worden met een vlamvertragende coating. En wist je dat deze Iso Plissé® ook voldoen aan de lichttransmissie-normen van de EU? Die geven aan hoeveel licht er door een raamproduct mag schijnen als het op de werkplek opgehangen wordt. Vandaar; de blikdichte Iso Plissé® zijn zowel zakelijk als privé heel geschikt.

Energiebesparende raamdecoratie

Natuurlijk hebben ook de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen die unieke honingraatstructuur. Dit geeft ze de stijlvolle uitstraling, maar zorgt er ook voor dat ze energiebesparend werken. In die honingraat blijft de lucht namelijk stilstaan waardoor er een soort buffer ontstaat voor het raam. Die buffer werkt isolerend en voorkomt dat de warmte uit huis verdwijnt. Deze energiebesparing kan oplopen tot wel 25%!

Van smalle tot brede plooien

Bij de Iso Plissé® gordijnen kun je kiezen uit drie verschillende plooibreedtes: van smal (25 mm) tot breed (64 mm). De smalste staan het beste bij de kleine ramen en bij ramen met smalle glaslijsten, zoals draaikiepramen. Zoek je iets voor een groot raam? Daarin komen de Iso Plissé® met de breedste plooi het best tot hun recht.

Combineer ze met gordijnen

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn blikdicht wat betekent dat je er overdag niet doorheen kijkt. Maar is het ’s avonds donker en heb je binnen de lichten aan? Dan kijk je wel door deze raamdecoratie heen. Combineer ze daarom met gordijnen zodat je ’s avonds je privacy hebt terwijl je overdag geniet van mooi gefilterd licht in huis. Of ga voor de twee-in-een Iso Plissé® Day & Night: een Iso Plissé® met daarin twee stofsoorten. Je hebt dan één raamproduct met zowel een semi-transparante als een verduisterende gordijnstof. Elk deel is groot genoeg om het hele raam te bedekken.

Gemak met lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

De lichtdoorlatende Iso Plissé® hebben veel opties zodat je ze naar wens kunt laten uitvoeren. Zo kun je kiezen voor de top-down die van boven naar beneden sluit. Of ga voor de top-down, bottom-up. Die kan zowel van boven naar beneden als vice versa geopend en gesloten worden. Daardoor kun je deze op elke plek in het venster vastzetten, bijvoorbeeld op ooghoogte. Ook de bediening is er in veel varianten; natuurlijk met de hand via een koord of greep. Maar ook elektrisch via een afstandsbediening of app. En kindveilig met een SmartCord®. En is het raam niet standaard rechthoekig? Ook dan kunnen de Iso Plissé® daarvoor geplaatst worden. Vraag ons naar de mogelijkheden en we vertellen je er veel meer over!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Wielinga & Tabbers een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Wielinga & Tabbers in Leeuwarden

Voor lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen in jouw interieur ga je naar Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. Onze woonwinkel heeft een compleet aanbod en ons vaste team van vakmensen staat voor je klaar om je te helpen met advies, inmeten en montage. Kom je snel langs? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en je kunt vlakbij parkeren in De Klanderij.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Ik vertel je graag alles over dit product!