HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante paneelgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Semi-transparante paneelgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Ik heb mijn paneelgordijnen gecombineerd met rolgordijnen in dezelfde tint. Nu heb ik een strakke look die precies het juiste licht doorlaat.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Semi-transparante paneelgordijnen = blikdicht

Met semi-transparante paneelgordijnen heb je blikdichte raamdecoratie. Imposant groot en met de mooiste gordijnstoffen en veel mogelijkheden om het naar wens te laten afwerken. Kom langs bij woonwinkel Wielinga & Tabbers in Leeuwarden voor persoonlijke service, veel wooninspiratie en vakkundig interieuradvies.

Groot & Hoog

Paneelgordijnen zijn groot en hoog. En ook nog oneindig breed. Elk paneel is leverbaar in een breedte tussen de 50 tot 130 cm en met een maximale hoogte tot 3 meter. Het aantal panelen is onbeperkt doordat ze naast elkaar in een rails gehangen worden. De breedte voor het raam is dus oneindig. Ben je op zoek naar iets dat geschikt is voor jouw interieur met grote, hoge ramen? Kom dan snel onze collectie paneelgordijnen bekijken!

Op maat gemaakt

Behalve dat wij ze natuurlijk op de juiste maat laten maken, zorgen we er ook voor dat ze op maat worden afgewerkt. Helemaal passend bij jouw smaak en interieur. De paneelgordijnen hebben daar veel mogelijkheden voor. Zoals de kleuren en dessins. Maar ook de optie om per paneel meerdere gordijnstoffen te combineren. Laat bijvoorbeeld in het midden van een paneel een stof met een opvallende print plaatsen terwijl daarboven en daaronder een effen kleur gezet wordt. Of kies voor een verduisterende gordijnstof op ooghoogte en de rest van het paneel wordt van de semi-transparante gordijnstof gemaakt.

Designlatjes

Ook kunnen we op de panelen designlatjes laten plaatsen; op elke plek die jouw voorkeur heeft en net zoveel als jij er wenst. Er zijn twee soorten designlatjes: van hout en van aluminium. Die van hout zijn van hetzelfde merk als de houten jaloezieën waardoor een combinatie daarmee extra mooi is. Wil je de paneelgordijnen liever met iets anders combineren? Dan kun je ook voor rolgordijnen kiezen.

Variatie in coatings en transparantie

Paneelgordijnen zijn er met een variëteit aan coatings en transparantie. Zo kun je kiezen voor gordijnstoffen met een vlamvertragende coating wat vaak gewenst wordt in zakelijke omgevingen of bij projecten. Ook zijn er warmtewerende en vuilafstotende coatings. De transparantie van de gordijnstof wordt bepaald door de openingsfactor; een factor als indicator voor de mate van licht dat door de gordijnstof heen schijnt. Je ziet het, er is volop keus. Kom langs en we laten het je persoonlijk zien.

Kwaliteit in semi-transparante paneelgordijnen

Voor kwaliteit en service ga je naar Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. In onze woonwinkel doe je volop wooninspiratie op en heb je veel keus in raamdecoratie waaronder de semi-transparante paneelgordijnen. Met persoonlijk interieuradvies in onze winkel of bij jou op locatie helpen we je graag om de mooiste versie te vinden die past bij jouw interieur. Zien we je snel? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Meetservice

Advies op maat