HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Semi-transparante plisségordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij Wielinga&Tabbers eindelijk een goed keus kunnen maken voor mijn draaikiep ramen. Plisségordijnen met EasyClick, ideale oplossing.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Semi-transparante plisségordijnen: blikdichte raamdecoratie

Met semi-transparante plisségordijnen heb je blikdichte raamdecoratie in huis of op kantoor. Dit zorgt voor prettig licht overdag en volop privacy. Ideaal in huis en bij de werkplek. Wil je meer weten over dit elegante raamproduct of wil je een variant die mooi staat in jouw interieur? Kom naar onze woonwinkel in Leeuwarden: Wielinga & Tabbers. Met persoonlijk interieuradvies helpen wij je snel verder.

Blikdichte plisségordijnen

Semi-transparante gordijnstof houdt overdag de inkijk tegen, vandaar blikdichte plisségordijnen. Maar ‘s avonds is dit niet voldoende om ook dan privacy te hebben. Door de plisségordijnen te combineren met gordijnen zoals verduisterende gordijnen of overgordijnen, heb je ook dan de gewenste privacy. Plus de combinatie van beide gordijnen vormt samen een stijlvolle set die de akoestiek verbetert en zorgt voor meer sfeer.

Breedte van de plissés

Plisségordijnen zijn er in twee plooibreedtes, 20 en 32 mm. Allebei smal en daardoor allebei elegant. En bovendien heel geschikt voor ramen met een smalle glaslijst, zoals bij draaikiepramen. Daarin past de smalle plooi heel erg goed en zal niet uitsteken. Weet je niet zeker welke plooibreedte het mooiste is in jouw interieur? Vraag het ons, wij adviseren je graag.

Bedieningsgemak

Met plisségordijnen weet je zeker dat de bediening heel gemakkelijk gaat. Ook als je er niet zo bij kan komen, zoals bij een hoog raam of in een lichtkoepel. We kunnen de plissés namelijk elektrisch bedienbaar voor je laten maken. Met een app of afstandsbediening sluit en open jij ze dan. Wil je dat niet? Dan kunnen we ze van een bedieningskoord laten voorzien, zoals het kindveilige SmartCord®. Of we zorgen dat ze voorzien zijn van handgrepen. Afhankelijk van de breedte van het plisségordijn, zullen dat er een of twee zijn.

Kwalitatief maatwerk

Bij Wielinga & Tabbers leveren we altijd kwaliteit en persoonlijke service. En dat merk je in het maatwerk dat we leveren. Dat begint al met het persoonlijke stylingsadvies dat je bij ons krijgt van de adviseurs. Maar ook het inmeten en monteren gebeurt door onze eigen vakmensen. De plisségordijnen laten we verder helemaal naar wens maken. In de stoffen en uitvoering van jouw keuze en met de coating die jij graag wilt. Daarbij kun je kiezen uit gordijnstoffen met een vlamvertragende, vuilwerende of een warmtewerende coating. Wij kijken naar jouw situatie en luisteren naar jouw wensen en baseren daar ons advies op. Zo ben je altijd verzekerd van kwalitatief maatwerk.

Montage van plisségordijnen

Vanzelfsprekend monteren wij ook de plisségordijnen, en dat kan onder meer met EasyClick. Een handig en solide frame dat in het kozijn geplaatst wordt zonder te schroeven of te boren. En het kan er ook gemakkelijk weer uitgehaald worden. Met EasyClick weet je zeker dat de plissés altijd netjes en strak tegen de kozijnen aanblijven. En dat is wel zo handig als de ramen openstaan of schuin zijn bijvoorbeeld! Dit frame kan in vijf RAL-kleuren geleverd worden en is in elk detail mooi en strak afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Wielinga & Tabbers een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Semi-transparante plisségordijnen voor jouw interieur

Ook voor jouw interieur vind je bij de woonwinkel in Leeuwarden mooie en passende semi-transparante plisségordijnen. Bezoek dus Wielinga & Tabbers voor volop wooninspiratie en altijd persoonlijk advies. Onze mensen staan hier voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag of we komen langs op jouw locatie.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Montageservice

Advies op maat