HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante rolgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Semi-transparante rolgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Met de strakke cassette aan de bovenzijde en de mooie champagnekleurige onderlat zijn mijn rolgordijnen heel stijlvol geworden.”

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis. Kom langs om alles goed te bekijken.”

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Semi-transparante rolgordijnen

Met semi-transparante rolgordijnen weet je zeker dat je overdag de privacy hebt die je wenst. Deze blikdichte raamdecoratie houdt dan ongewenste inkijk tegen terwijl je wel mooi gefilterd licht in huis hebt. Ideaal dus voor zowel de woonkamer als de werkkamer. Wil je ook mooie rolgordijnen voor thuis of op de zaak? Bezoek dan onze woonwinkel in Leeuwarden: Wielinga & Tabbers. We hebben vast ook de semi-transparante rolgordijnen in onze collectie voor jouw interieur.

Blikdichte raamdecoratie

Semi-transparant betekent ‘blikdicht’. En dat is deze raamdecoratie. Blikdichte rolgordijnen dus omdat ze overdag nieuwsgierige blikken tegenhouden. Fel licht wordt ook geblokkeerd waardoor het binnen altijd aangenaam is; een zacht licht waarmee het fijn wonen en werken is. Wil je dat de blikdichte rolgordijnen nog meer licht tegenhouden? Dan hebben we ook verschillende gordijnstoffen voor je met een perlex of metallic coating. Die zorgen ervoor dat het rolgordijn isoleert en zonwerend werkt waardoor de temperatuur binnen ook meteen een stuk aangenamer is op warme dagen.

Design bij het rolgordijn

Denk je bij rolgordijnen aan een strak en simpel raamproduct? Niet bij de rolgordijnen uit onze collectie! Dit raamproduct van Toppoint kan naar wens afgewerkt worden met design onderlatten in verschillende houttinten, van strak aluminium of ovaal gestoffeerd. Elk geeft het rolgordijn een andere look en hiermee pas je het helemaal naar wens aan bij jouw interieur. Behalve mooi zijn deze designlatjes ook functioneel: ze verzwaren het rolgordijn waardoor het altijd mooi strak hangt.

Maatwerk voor jouw interieur

Natuurlijk laten we ook deze semi-transparante rolgordijnen op maat maken, passend bij jouw woonstijl. Daarvoor heb je volop keus uit verschillende stoffen en kleuren, de design onderlatten en in de bediening. Je kunt ze namelijk als je dat wilt, ook elektrisch bedienbaar bestellen. Ze zijn dan te openen en te sluiten met een afstandsbediening of via een app op je telefoon. En komt het rolgordijn in een schuin raam te hangen, een dakraam bijvoorbeeld? Dan monteren we het met zijgeleiding waardoor het ook in een schuine positie, altijd mooi strak blijft hangen. Maatwerk en kwaliteit dus, dat is de standaard service van Wielinga & Tabbers.

Combineer ze met gordijnen

De semi-transparante rolgordijnen combineren goed met verduisterende gordijnen, overgordijnen of gevoerde gordijnen. De gordijnstof van deze rolgordijnen is blikdicht en biedt ’s avonds geen privacy. Om ook dan zonder inkijk binnen te kunnen zitten, combineer je ze het beste met een verduisterend raamproduct zoals met de gordijnen. Bovendien biedt zo’n combinatie ook meer sfeer, een betere isolatie en een betere akoestiek in de ruimte. De mogelijke combinaties van rolgordijnen met overgordijnen zijn eindeloos, onze stylisten helpen je graag de match te vinden die het mooiste staat bij jouw inrichting.

Dezelfde stof voor paneelgordijnen

Heb je in de ruimte ook semi-transparante paneelgordijnen hangen? Dan kunnen we van diezelfde stof ook rolgordijnen maken. Dat is een handige en mooie oplossing als je in een en dezelfde ruimte ramen van verschillende afmetingen hebt. Voor de grote ramen hang je de stijlvolle paneelgordijnen en de kleinere ramen bedek je met een rolgordijn van exact dezelfde gordijnstof. Handig en vooral heel erg mooi!

Semi-transparante rolgordijnen bij Wielinga & Tabbers

Ook voor de semi-transparante rolgordijnen voor jouw interieur ga je naar Wielinga & Tabbers. Onze stylisten en vakmensen staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en wooninspiratie in onze complete woonwinkel. Wil je liever interieuradvies bij jou thuis? Dan komen we naar jou toe. Van advies tot en met montage, je kunt rekenen op onze kwaliteit en service. Zien we je snel? Van dinsdag tot en met zaterdag zijn de deuren aan het Zuiderplein 7 voor je geopend.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Advies op maat

Meetservice