HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Sharp Wave® gordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Sharp Wave® gordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Sharp Wave® gordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koop je niet zomaar, die moet je zien!

'De meest strakke plooien en opzij geschoven een heel smal pakket'

Klantervaring

“Bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden krijg je full-service. Advies in 3D gekregen en bij mij thuis werd alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

In 3 stappen kies je het perfecte Sharpe Wave® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de 10 kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en band
Stap 3. Kies de door jou gewenste kleur trekstang, structuur wit, structuur zwart of design grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak, voor uitgebreid advies.

Bekijk hier de folder:

 

Sharp Wave®: oneindig breed, strak geplooid in-between gordijn

De Sharp Wave® is een in-between gordijn met de strakste plooien dat oneindig breed is en ruim 3 meter hoog. Indrukwekkend? Ja dat is het zeker! Kom het zelf eens bekijken en we informeren je over alle mogelijkheden die dit bijzondere en bijzonder mooie gordijn heeft. Bij Wielinga & Tabbers in Leeuwarden.

Zacht gordijn, messcherpe plooien

Kies je voor de Sharp Wave® dan kies je voor contrast in raamdecoratie. De stof is aangenaam zacht maar het lijnenspel dat direct in het oog springt bij dit gordijn, is strak door de messcherpe plooien. Deze opvallende tegenstelling geeft je interieur een unieke uitstraling. De plooien zelf zijn zo scherp doordat het gordijn bestaat uit losse banen gordijnstof. Elk wordt via een fijne naad aan de volgende bevestigd. Die naad vormt de vouw en is de messcherpe plooi waardoor de Sharp Wave® steeds weer in strakke plooien heel soepel voor het raam hangt.

Opvallend hoog, oneindig breed

Dit gordijn kan oneindig breed gemaakt worden doordat elke baan gordijnstof via zo’n fijne naad aan de volgende baan bevestigd wordt. Dit kan natuurlijk constant doorgaan waardoor er geen beperking is in de breedte. De hoogte is weliswaar niet oneindig, maar wel indrukwekkend en opvallend. Want de Sharp Wave® kan maar liefst 309 cm hoog gemaakt worden. Vandaar een unieke in-between die heel goed past bij zowel hele hoge als hele grote ramen.

Naar wens afgewerkt

Wij leveren maatwerk en dat doen we ook met de Sharp Wave®, die werken we helemaal naar wens af. Zo bepaal jij hoe dit gordijn eruit komt te zien. Natuurlijk zijn wij er om je daarin te adviseren. Maar we zorgen ook dat het volgens onze hoge kwaliteitseisen keurig en mooi op maat gemaakt wordt, passend bij jouw woonwensen en interieur.

Meerdere opties

Qua afwerking heb je meerdere opties. Natuurlijk kun je voor de gordijnstof uit meerdere kleuren kiezen. Ook voor de afwerkingsband en haken heb je de keus uit zwart of wit. De trekstang waarmee je de gordijnen opent en sluit, is een echt designelement dat geleverd wordt in structuurzwart, structuurwit of grijs. Weet je niet zeker wat past bij jouw woonstijl of kantoorinrichting? Vraag het dan aan ons. Wij zijn er om jou persoonlijk te adviseren, op jouw locatie of bij ons in de woonwinkel.

Strak gordijn voor elk interieur

Met de Sharp Wave® heb je een strak gordijn dat ook als het opengeschoven is, een smal pakketje blijft. Zo hangt het nooit in de weg dankzij die unieke combinatie van zachte gordijnstof met messcherpe vouwen. Dit veelzijdige gordijn past ook nog eens perfect in vrijwel elk interieur; van modern tot klassiek en van retro tot industrieel. Het staat overal en altijd.

Combineer de Sharp Wave® met andere raamdecoratie

De Sharp Wave® is een in-between gordijn waardoor het overdag voor mooi gefilterd licht in huis zorgt. ’s Avonds biedt het echter geen privacy. Daarom is het ons advies om dit stijlvolle gordijn te combineren met andere raamdecoratie. En daarin heb je veel keus. Het staat bijvoorbeeld ook goed met Duettes, verduisterende rolgordijnen, plisségordijnen en met zowel houten als aluminium jaloezieën.

Sharp Wave® gordijnen, bij Wielinga & Tabbers in Leeuwarden

De Sharp Wave® is een vernieuwend en bijzonder mooi gordijn. Kom het daarom eens zelf bekijken, dat kan in onze woonwinkel Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. Met veel wooninspiratie en natuurlijk persoonlijk woonadvies staan wij voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’