HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Stoffen lamellen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Nooit verwacht dat stoffen lamellen zó mooi konden staan. Verrassend. De adviseurs van Wielinga&Tabbers weten waar ze het over hebben.”

‘Met lamellen van stof filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Stoffen lamellen, sfeervol en modern

Stoffen lamellen zijn sfeervol en modern ineen. De gordijnstof zorgt voor een aangename akoestiek en fijne sfeer terwijl het design strak en modern is. Een ideale basis dus voor jouw interieur. En met de vele beschikbare stoffen past het ook altijd, wat voor uitstraling jouw interieur ook heeft. Vind de mooiste stoffen lamellen voor jouw huis of bedrijf bij de woonwinkel in Friesland: Wielinga & Tabbers. Onze deskundige interieuradviseurs staan voor je klaar.

Coatings bij stoffen lamellen

Natuurlijk kun je met stoffen lamellen kiezen uit veel dessins en kleuren. Maar je hebt ook de keus uit meerdere soorten coatings. Zoals vlamvertragend, lichtwerend of warmtewerend. De gordijnstof is al met zo’n coating voorbewerkt. Wil je extra veiligheid voor op kantoor? Minder lichtinval bij jouw beeldscherm? Of minder warmte bij ramen op het zuiden? Kies dan de bijbehorende coating en maak vervolgens een keus uit de stof die jij het mooist vindt passen bij het interieur.

Stof in vochtige ruimtes

Een stoffen lamel in een vochtige ruimte? Dat raden wij je niet aan tenzij je voor de unieke screendoeken kiest. Want die stof kan wel in vochtige ruimtes! Screendoek is een heel sterke gordijnstof, kleurecht en vocht- en schimmelwerend. Perfect dus voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken en zelfs geschikt om buiten te gebruiken. Bezoek onze woonwinkel in Leeuwarden en we laten je de vele verschillende screendoeken zien waarvan we ook lamellen voor je kunnen laten maken.

Aangename lichtinval, thuis of op het werk

Licht in huis of op de werkplek is altijd prettig, maar het moet natuurlijk niet hinderen. Zoals te fel zonlicht bij een beeldscherm bijvoorbeeld. Kies je voor stoffen lamellen, dan voorkom je dat heel eenvoudig en zorg je juist voor een aangename lichtinval. Door de lamellen te kantelen zoals jij dat wenst, maar ook door de stof zelf die het licht filtert. Hoeveel het licht gefilterd wordt en hoeveel daglicht naar binnen kan schijnen, is ook afhankelijk van de stofdikte die je kiest. Als je wilt, helpen wij je de juiste stof te kiezen voor jouw locatie.

Veel keuze in kleur, dessin en stofdikte

Voor elke ruimte zijn stoffen lamellen dus een prima keuze. Omdat ze praktisch zijn maar ook omdat je ze helemaal naar jouw smaak en interieur kunt aanpassen. Wij hebben hierin veel keus voor je. Met talloze kleuren, dessins en natuurlijk in stofdikte. Van transparant en blikdicht tot verduisterend. Ons team van deskundige adviseurs helpt je met persoonlijk interieuradvies zodat jij makkelijk een goede keus maakt.

Drie lamelbreedtes

De stoffen Toppoint-lamellen zijn leverbaar in drie verschillende lamelbreedtes: 89, 127 en 250 mm breed. De smalle lamellen hebben een verzwaringsgewicht zodat ze mooi blijven hangen. De breedste lamellen lijken zelfs wel iets op een smal paneelgordijn, zeker als je ervoor kiest om ze mooi te laten afwerken met houten latjes. Een bijzonder detail dat alleen bij de brede variant van 250 mm mogelijk is. Met deze afwerking laat je de lamellen mooi matchen bij verschillende soorten interieurs zoals industrieel, Scandinavisch of retro.

Stoffen lamellen reinigen

Stoffen lamellen kun je doorgaans goed reinigen maar let wel op het wasvoorschrift. Het advies kan namelijk verschillen per soort stof. Zo zijn er stoffen lamellen die gewoon in de wasmachine kunnen, maar andere mag je alleen maar voorzichtig afborstelen of afnemen met een vochtige doek. Twijfel je wat de beste manier is om jouw stoffen lamellen schoon te maken? Vraag het dan aan ons.

De woonwinkel in Leeuwarden voor stoffen lamellen

Voor inspiratie en interieuradvies in onder andere stoffen lamellen ga je naar de woonwinkel in Leeuwarden. Bij Wielinga & Tabbers vind je een ruime collectie van kwalitatieve stoffen lamellen en een deskundig team dat voor je klaarstaat met persoonlijk interieuradvies. Kom langs, wij helpen je van styling tot en met montage.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Montageservice