HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante Duette®Shades

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Transparante Duette®Shades

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Transparante Duette®Shades

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

157

kleuren

Transparante Duette®Shades adviseer ik samen met gordijnen.

Transparante Duette®Shades verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Heel fijn dat ik bij Wielinga&Tabbers met foto’s van mijn woonkamer interieuradvies kon krijgen. Nu past alles perfect bij elkaar.”

‘Mooi, filteren subtiel en perfect te combineren met andere raamdecoratie, dat zijn transparante Duette®Shades.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Transparante Duette®Shades

De transparante Duette®Shades zijn stijlvol en zorgen voor een aangenaam subtiele lichtinval. Ideaal voor thuis en op de werkplek want ze zijn ook nog eens heel veelzijdig en energiebesparend. Is het ook iets voor jouw huis of kantoor? Kom langs voor persoonlijk interieuradvies en inspirerende voorbeelden in onze woonwinkel in Leeuwarden: Wielinga & Tabbers.

Elegant energie besparen

Transparante Duettes zijn weliswaar heel dun, ze isoleren bijzonder goed. Dat is te danken aan de unieke honingraatstructuur. Dit raamproduct bestaat uit een dubbele laag gordijnstof waartussen een luchtlaag ontstaat. Die stilstaande lucht werkt als een soort isolatielaag en voorkomt zo dat veel warmte vanuit huis via de ramen verdwijnt. En dat zorgt voor een energiebesparing van wel 25%! Elegant dus door die bijzondere vorm, en daardoor ook nog eens energiebesparend.

Extra isolatie of meer privacy?

Door de transparante gordijnstof is er overdag een mooie lichtinval in huis, maar voor de avond bieden deze Duette®Shades natuurlijk weinig tot geen privacy. Om ook ’s avonds comfortabel in huis te zitten, kun je deze raamdecoratie mooi combineren met bijvoorbeeld verduisterende gordijnen. Een luxe combinatie die bovendien voor nog meer isolatie zorgt, extra geluiddemping en een rijke uitstraling aan elk interieur geeft.

Plooibreedtes

Duette®Shades zijn er in plooibreedtes van heel smal, 25 mm, tot flink breed, 64 mm. Kies wat jij het mooiste vindt, wat heel mooi staat bij jouw interieur of perfect past bij de raamkozijnen. Draaikiepramen hebben vaak smalle glaslijsten waar de smalste Duettes goed in passen. En heb je grote ramen? Dan geven de brede Duettes het een extra robuuste look.

Top-down, bottom-up

Raamdecoratie die precies op ooghoogte hangt, is een effectieve manier om inkijk te voorkomen. En met de Duette®Shades regel je dat heel gemakkelijk als je ze in top-down, bottom-up laat uitvoeren. Daarbij kun je ze op elke gewenste hoogte in het raam zetten. Zoals bijvoorbeeld op ooghoogte.

Day & Night

Een bijzondere variant van de Duette®Shades is de Day & Night. Dat is één raamproduct met daarin twee verschillende gordijnstoffen. Zoals een verduisterende en een transparante stof. En dat is heel erg handig want dan heb je met één raamproduct meteen raamdecoratie voor overdag en voor de nacht!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Wielinga & Tabbers een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Duette®Shades op maat gemaakt

Voor maatwerk in raamdecoratie ga je naar Wielinga & Tabbers. Wij geven je persoonlijk interieuradvies, bij ons in de woonwinkel of bij jou thuis of op de zaak. We zorgen ervoor dat de Duettes perfect passend gemaakt worden voor jouw woonstijl en passend bij jouw woonwensen. Zo hebben we het SmartCord® als je een kindveilige uitvoering wenst, of we laten de Duettes met een LiteRise® uitvoeren als je helemaal geen koorden wilt. Ook kunnen we ze elektrisch bedienbaar laten maken zodat jij ze gemakkelijk opent met een app of afstandsbediening. En weet je dat je ze ook in vlamvertragende of stofwerende gordijnstoffen kunt laten maken? Hoe je de variant die jij kiest het beste kunt reinigen, kun je ons altijd persoonlijk vragen.

Transparante Duette®Shades bij Wielinga & Tabbers

Bezoek onze woonwinkel en vind de transparante Duette®Shades voor jouw interieur. Ons team van vakmensen staat voor je klaar en we zorgen ervoor dat jouw Duettes geheel naar wens worden gemaakt en gemonteerd. Kom eens langs, de openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Interieuradvies

Wij komen opmeten