HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Transparante gordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Transparante gordijnen zijn helemaal terug van weggeweest. Mooi samen met jaloezieën.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Florie

Loux

Evisa

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Loux

Transparante gordijnen voor meer sfeer met mooi licht

Met transparante gordijnen heb je de perfecte basis in huis voor een sfeervol interieur. Deze gordijnen zorgen voor mooi gefilterd licht en er is altijd wel een die goed past bij jouw woonstijl. Bezoek onze woonwinkel in Leeuwarden voor inspiratie en een uitgebreid assortiment. Liever advies thuis of op de zaak? Dat kan ook.

Heel veel keus 1.000+ gordijnstoffen

Dat je bij onze woonwinkel slaagt voor jouw transparante gordijnen weten we wel zeker. Hier hebben we meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen om uit te kiezen en elk van een uitstekende kwaliteit. De transparante gordijnen van het merk Toppoint zijn gemaakt met innovatief garen en volgens de laatste technieken. Daardoor zijn ze vochtbestendig, vuilafstotend en/of vlamvertragend. Ook zijn ze van een hoge kleurechtheid.

Geplooid naar wens

De uitstraling van een gordijn wordt ook bepaald door de gordijnplooi die erin aangebracht wordt. Een soepele of enkele plooi toont moderner dan een driedubbele plooi die meteen veel chiquer oogt. Bij de keus van de gordijnplooi kijken we niet alleen naar wat mooi staat bij jouw interieur, we houden ook rekening met de mogelijkheden van de gordijnstof. Met transparante gordijnen heb je hier gelukkig veel opties in, zoals:
• Enkele plooi; een eenvoudige gordijnplooi waarbij het gordijn soepel valt, deze plooi zorgt voor een rustige uitstraling.
• Dubbele plooi: een gordijnplooi die meer volume aan het gordijn geeft. Het oogt hierdoor rijker en valt ruimer.
• Tri-plooi: de driedubbele gordijnplooi. Deze maakt het gordijn heel royaal en zorgt voor een wat klassieke sfeer.
• Ingeslagen ring: het stoere alternatief van de gordijnplooi. Het geeft je interieur een meer robuuste uitstraling. De ingeslagen ring staat goed bij veel woonstijlen.
• Wave: de perfect golvende gordijnplooi die veel weg heeft van het effect van de ingeslagen ring, maar dan net wat klassieker.

Twee gordijnen? Wij matchen de plooien!

Als je twee gordijnen combineert, is het heel belangrijk dat de gordijnplooien ook gelijk zijn. Wij zorgen daarvoor. Kies je bij ons dus een transparant gordijn met bijvoorbeeld een bijpassend overgordijn? Dan weet je zeker dat ze ook samen mooi voor de ramen hangen doordat de gordijnplooien op elkaar zijn afgestemd.

Volgens de normen M1 of B1

Diverse transparante gordijnstoffen in onze collectie zijn vlamvertragend conform de Franse norm M1 en/of de Duitse norm B1. Deze normen gelden als indicatie dat hiermee minder risico is op brandschade doordat de gordijnen vlamvertragend zijn. Dit is niet alleen fijn voor thuis maar vaak ook een vereiste voor de werkplek. Wil jij ook transparante gordijnen voor de ramen bij jou thuis of op kantoor? Dan vind je die bij Wielinga & Tabbers in Leeuwarden!

Zo combineer je transparante gordijnen

Transparante gordijnen combineren uitstekend met gevoerde of verduisterende overgordijnen. Daarmee heb je ’s avonds volop privacy, meer isolatie en wordt het geluid aangenaam gedempt. Wil je liever een wat meer contrasterende combinatie? Dan kun je de transparante gordijnen ook samen met andere raamdecoratie combineren, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen of jaloezieën. Wil je een transparant gordijn dat ook verduistert? Kom dan langs en we laten je het Versus® gordijn zien.

Interieuradvies in onze winkel of bij jou op locatie

Vind de transparante gordijnen voor jouw locatie met ons interieuradvies. Kom langs in onze winkel of vraag of onze vakmensen jou thuis of op de zaak komen bezoeken. We staan voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Meetservice

Bloem