HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Transparante paneelgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Transparante paneelgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Wielinga&Tabbers is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Transparante paneelgordijnen: voor mooi gefilterd licht

Met transparante paneelgordijnen valt het licht altijd mooi gefilterd naar binnen. Een sfeervolle touch dus, dankzij de imposante paneelgordijnen. Want deze raamdecoratie is er voor grote ramen en als roomdivider. Van topkwaliteit en altijd zorgvuldig op maat gemaakt en gemonteerd door het team van Wielinga & Tabbers uit Leeuwarden.

Hoe transparant mag het zijn?

Een transparant paneelgordijn kan variëren van een beetje tot heel erg lichtdoorlatend. Dat hangt namelijk af van de openingsfactor van de gordijnstof. Die factor is een indicator voor hoeveel licht er door de stof heen kan schijnen. In onze woonwinkel hebben we gordijnstoffen voor paneelgordijnen met openingsfactoren van 1% tot en met 5% waarbij bij 1% er een beetje licht doorheen komt en bij 5% heel veel. Hoe dat verschil eruitziet? Dat kun je het beste zelf beoordelen. Kom daarvoor naar ons aan het Zuiderplein 7 in Leeuwarden.

Transparante paneelgordijnen schoonmaken

Het schoonmaken van transparante paneelgordijnen is vrij eenvoudig. En dat geldt zeker als de stof al een vuilafstotende coating heeft. In dat geval hoef je ze niet eens schoon te maken, je veegt enkel zo nu en dan de stof eraf. Heb je paneelgordijnen zonder coating? Dan reinig je ze voorzichtig met een zachte borstel of droge doek. Zijn er vlekken op het paneelgordijn? Neem dan contact met ons op voor deskundig en persoonlijk advies hoe je ze het beste kunt reinigen. Ga in geen geval zelf verschillende schoonmaakmiddelen uitproberen.

Zo combineer je paneelgordijnen

Met transparante paneelgordijnen heb je prachtige en indrukwekkende raamdecoratie waar het licht mooi doorheen valt en die overdag wat privacy bieden. Maar dat geldt niet voor de avond, dan kijk je zo naar binnen. Om ook dan van je privacy te kunnen genieten, combineer je ze het beste met andere raamdecoratie die wel verduistert. Zoals houten jaloezieën of verduisterende rolgordijnen. Elk is heel anders en geeft het interieur een heel andere uitstraling. Wat bij jou past? Daar kijken we graag samen met jou naar om je persoonlijk te adviseren.

Houten latjes en houten jaloezieën

Paneelgordijnen kunnen naar wens afgewerkt worden met designlatjes, in hout of aluminium. De houten latjes zijn van hetzelfde merk als de houten jaloezieën. Wil je de transparante paneelgordijnen met houten jaloezieën combineren? Dan is het extra mooi als je ook de panelen laat afwerken met de houten designlatjes. Het resultaat is een mooi natuurlijk effect en een prachtige aanvulling voor je interieur!

Panelen als raamdecoratie in jouw interieur

Kies je voor panelen als raamdecoratie in jouw interieur? Dan kun je er bij ons op rekenen dat ze ook perfect passen bij jouw woonstijl. Wij leveren kwaliteit en maatwerk en zorgen ervoor dat de paneelgordijnen helemaal naar wens afgewerkt worden. Dat kan met meerdere stofsoorten, kleuren en dessins. En wist je dat je per paneel kunt variëren in materiaal? Kies voor bijvoorbeeld een dessin op ooghoogte en de rest in een effen kleur, of plaats een verduisterende gordijnstof op die plek om de inkijk tegen te gaan terwijl de rest van een transparante stof is.

Paneelgordijnen met persoonlijk interieuradvies

Bezoek Wielinga & Tabbers voor persoonlijk interieuradvies bij jouw paneelgordijnen. In onze winkel vind je veel wooninspiratie, veel voorbeelden en een ervaren team met stylingsadviezen afgestemd op jouw woonsituatie en woonwensen. En natuurlijk regelen wij ook het inmeten, de confectie en het monteren van de paneelgordijnen. Je bent voor interieuradvies welkom in onze winkel maar we kunnen je ook op locatie bezoeken. Laat het ons weten, van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij er voor jou.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’