HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Transparante plisségordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

183

kleuren

Plisségordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Wielinga&Tabbers heeft ervaren adviseurs die echt tijd steken in goed interieuradvies.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Transparante plisségordijnen voor zacht licht in huis

Transparante plisségordijnen zorgen ervoor dat je binnen een mooi zacht licht krijgt, thuis of op kantoor. Die subtiele lichtinval geeft niet alleen sfeer, het zorgt er ook voor dat het daglicht niet heel scherp is. Ideaal dus voor elke ruimte in huis en voor de zakelijke omgeving. En weet je dat ze ook op maat gemaakt kunnen worden voor ramen van afwijkende vormen? Kom naar onze woonwinkel in Leeuwarden en we laten je de vele opties zien.

Smalle of hele smalle plissés

De plooien van deze raamdecoratie worden ook plissés genoemd, vandaar de naam plisségordijnen. En het zijn juist die plissés die voor de elegante uitstraling zorgen. De plissés zijn er van smal tot heel smal; 32 en 20 mm. Dat maakt ze zo geschikt voor veel soorten ramen. Zoals ook draaikiepramen die een heel smalle glaslijst hebben. Deze smalle plisségordijnen passen daar mooi in en zijn dus ideaal voor onder andere dit type raam.

Coating bij plisségordijnen

Doordat je ook voor de transparante plisségordijnen uit gordijnstoffen met verschillende coatings kunt kiezen, kun je ze mooi laten aansluiten op jouw woon- of werksituatie. Zo zijn er vuilafstotende coatings waardoor de plisségordijnen langer mooi blijven. En we hebben stoffen met een warmtewerende coating die ervoor zorgen dat het binnen langer koel blijft. Welke coating past bij jouw woonwens? Vraag het ons, we vinden dan ook voor jou de perfecte oplossing met plisségordijnen.

Schoonmaken van transparante plisségordijnen

Het schoonmaken van transparante plisségordijnen kan heel goed, maar doe het wel op de juiste manier. Plissés met een vuilafstotende coating hoeven enkel zo nu en dan voorzichtig afgestoft te worden. De plisségordijnen zonder coating kunnen gewassen worden mits dit volgens het wasvoorschrift gebeurt. Is jouw plisségordijn elektrisch bedienbaar? Wees dan extra alert bij het schoonmaken ervan: de elektronica mag natuurlijk niet met water in contact komen. Bij twijfel over hoe je jouw plisségordijnen schoonmaakt, mag je ons altijd om advies vragen.

Combinaties met plisségordijnen

Transparante plisségordijnen zijn goed te combineren met gordijnen, zoals dikke of gevoerde overgordijnen. Je hebt dan overdag prachtig licht in huis terwijl je door de combinatie ’s avonds alle privacy hebt. Bovendien zorgt deze combinatie ervoor dat er ook meer geluiddemping in de ruimte is en werkt het isolerend. En natuurlijk is zo’n combinatie heel sfeervol!

Strakke montage met EasyClick

De mooie plisségordijnen worden nog mooier als ze goed en strak gemonteerd zijn. En dat kan met EasyClick; een handig montagesysteem dat zonder boren of schroeven in het kozijn bevestigd kan worden. De plissés zitten dan netjes en strak tegen het raam aan, ook als dat geopend is of schuin staat. Het frame van EasyClick is leverbaar in vijf RAL-kleuren zodat het altijd perfect gematcht kan worden met jouw inrichting.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Wielinga & Tabbers een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Transparante plisségordijnen bij Wielinga & Tabbers in Leeuwarden

Voor transparante plisségordijnen als raamdecoratie ga je naar de woonwinkel in Leeuwarden, Wielinga & Tabbers. Ons ervaren team van vakmensen en interieurstylisten helpt je graag de raamdecoratie te vinden die het mooiste past bij jouw interieur. En ook voor het inmeten, de confectie en het monteren kun je rekenen op onze persoonlijke service en kwaliteit. Benieuwd naar onze ideeën voor jouw interieur? Kom dan snel naar het Zuiderplein 7. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Montageservice

Advies op maat