HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante rolgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Transparante rolgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Heel blij met het 3D ontwerp van Wielinga&Tabbers. Mijn woonkamer is nu helemaal af!”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Transparante rolgordijnen, aangenaam gefilterd licht

Transparante rolgordijnen filteren het binnenvallende licht waardoor het aangenaam zacht is. Ideaal dus voor elke ruimte in huis en op kantoor. Mooie transparante rolgordijnen vind je bij de woonwinkel in Leeuwarden waar we voor je klaar staan met persoonlijk stylingsadvies en altijd een oplossing voor elk interieur. Service en maatwerk, dat bieden we je bij Wielinga & Tabbers.

Smaakvolle afwerking

Ook rolgordijnen kunnen helemaal naar wens worden afgewerkt. Van sfeervol of strak tot stoer, we zorgen ervoor dat het helemaal past bij jouw woonstijl. Natuurlijk heb je al veel keus in de kleuren en prints van de gordijnstoffen. Maar ook de koof, onderlat, cassette en het montageprofiel kun je naar wens laten uitvoeren in strak aluminium of verschillende soorten hout. De afwerking is altijd smaakvol, welke uitstraling je het rolgordijn ook geeft!

Bedieningsgemak

De rolgordijnen in ons assortiment zijn van het kwaliteitsmerk Toppoint. En dat merk je ook in de bediening ervan. Die gaat altijd heel soepel. Wil je dat het ook heel gemakkelijk gaat? Dan kunnen we de rolgordijnen elektrisch bedienbaar voor je maken. Het openen en sluiten gaat dan via een afstandsbediening of met de app.

Zo combineer je transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen zorgen voor een mooi gefilterd licht overdag. Je kunt er goed door naar buiten kijken maar naar binnen is het dan wat lastiger; je ziet enkel de contouren. Voor de avond bieden ze echter geen privacy. Daarvoor kun je ze beter combineren met andere raamdecoratie. Zoals met verduisterende gordijnen of met dikke overgordijnen. Die zorgen er niet alleen voor dat je ook ’s avonds volop privacy hebt, de combinatie biedt je ook meer isolatie en een betere akoestiek. Bovendien is de combinatie heel sfeervol. Kortom, reden genoeg om een mooie match te vinden voor jouw interieur.

Rolgordijnen en paneelgordijnen

Wist je dat rolgordijnen en paneelgordijnen van dezelfde gordijnstof gemaakt worden? Superhandig als je in een ruimte grote en kleine ramen hebt. Voor die kleine ramen kun je geen paneelgordijnen ophangen, maar wel rolgordijnen gemaakt van dezelfde gordijnstof! Zo’n combinatie zorgt voor een rustige uitstraling. Wil je weten of zo’n samenstelling van verschillende raamdecoratie ook geschikt is voor de ruimte in jouw huis of bedrijf? Vraag het dan aan onze stylisten, ze zijn er om jou persoonlijk te adviseren.

Service en kwaliteit bij de vakmensen van Wielinga & Tabbers

Ook bij de transparante rolgordijnen kun je rekenen op de service en kwaliteit van onze vakmensen. Bezoek onze woonwinkel aan de rand van de binnenstad en we staan voor je klaar met persoonlijk advies en veel inspirerende voorbeelden. Wil je liever stylingsadvies bij jou op locatie? Dan kan dat natuurlijk ook. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Meetservice