HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen

bij Wielina&Tabbers in Leeuwarden

Transparante vouwgordijnen

bij Wielina&Tabbers in Leeuwarden

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Advies thuis gekregen over vouwgordijnen. Direct alles op laten meten en een duidelijke offerte. Perfecte service.”

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Transparante vouwgordijnen voor zacht licht en veel sfeer

Transparante vouwgordijnen zorgen altijd voor een mooi, zacht licht in huis en daarmee ook voor meer sfeer. Deze ragfijne gordijnstoffen zijn er in talloze prints en tinten. Welke het mooiste staat bij jouw interieur? Dat helpen wij je ontdekken met het persoonlijke stylingsadvies en de service van Wielinga & Tabbers, de woonwinkel in Leeuwarden.

Heel transparant of geheel blikdicht?

Hoe transparant moet het vouwgordijn zijn? Bij ons bepaal jij dat. De gordijnstoffen voor de vouwgordijnen in onze collectie variëren namelijk van heel transparant tot geheel blikdicht. Hoe dat er in het echt uitziet? Dat is best lastig uit te leggen, maar je ziet het des te beter! Kom dus naar onze woonwinkel, hier hebben we veel voorbeelden zodat je goed zelf het verschil in de mate van transparantie kunt zien.

Combineer voor meer privacy

Zelfs het meest blikdichte vouwgordijn is voor de avond nog te transparant. Daarom adviseren we je om deze vouwgordijnen te combineren met bijvoorbeeld overgordijnen of verduisterende gordijnen. Dan heb je ook ’s avonds alle privacy in huis. Bovendien is de combinatie heel sfeervol, zorgt voor meer isolatie en een betere geluidsdemping. En de combinatie? Daar hebben we heel veel mogelijkheden voor. Kom langs en ervaar volop wooninspiratie en altijd persoonlijk advies.

Kwaliteit in afwerking

Koop een vouwgordijn bij Wielinga & Tabbers en je kunt rekenen op kwaliteit en maatwerk, net zoals bij alle andere woon- en raamproducten uit onze collectie. Hoe we dat doen? We zorgen eerst dat we de beste variant vinden voor jouw woonstijl en woonwensen. Daarvoor kun je rekenen op onze ervaren adviseurs en stylisten. Vervolgens meten we het allemaal netjes in en gaat het naar het atelier voor de confectie. Ook hier zie je de kwaliteit terug in onder meer de keuze voor kleurgecoördineerde garens, de geblindzoomde zijzoomen en de plaatsing van de baleinen aan de voorzijde voor een strakke look of aan de achterzijde als die uitstraling meer landelijk moet zijn. Doordat het Toppoint vouwgordijnen zijn, zijn ook de stoffen en materialen van hoge kwaliteit. Zo zijn de baleinen heel robuust van hol aluminium waardoor elk vouwgordijn mooi strak blijft, zelfs de extragrote vouwgordijnen!

Vouwgordijnen voor jouw interieur bij Wielinga & Tabbers

De vouwgordijnen voor jouw interieur vind je bij Wielinga & Tabbers. Kom langs of vraag ons voor advies aan huis. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en ons team van vakmensen en ervaren stylisten staat voor je klaar.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Meetservice