HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Duettes gecombineerd met gordijnen zorgen voor sfeer en de juiste verduistering in mijn slaapkamer. Handig met het up-en-down systeem.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen, bij Wielinga & Tabbers

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen met de bekende honingraatstructuur vind je bij de woonwinkel in Leeuwarden: Wielinga & Tabbers. Aan de rand van de binnenstad staan we van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar. Wil je liever persoonlijk advies bij jou thuis of op de zaak? Dan komen onze vakmensen graag naar je toe.

Altijd maatwerk

Ons team heeft jarenlange ervaring en zoekt altijd de beste oplossing voor elk interieur. En dat bereiken we met maatwerk. De verduisterende Iso Plissé® bieden daarvoor talloze mogelijkheden waarmee we het steeds weer perfect passend bij jouw huis of bedrijf kunnen laten maken. Of dat nu gaat om de mooiste kleuren of dessins, de meest geschikte afwerking of een variant die ook past in het raam in jouw ruimte, wij regelen het voor je.

EasyClick: perfect bij verduisterende Iso Plissé® gordijnen

De Iso Plissé® zijn er in een drietal plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. De smalste past goed in ramen met smalle glaslijsten zoals dakramen en draaikiepramen. Bovendien kan deze ook in de kozijnen geplaatst worden met EasyClick. Dit handige montagesysteem bevestig je zonder dat er in de kozijnen geboord of geschroefd hoeft te worden en het voorkomt dat er nog licht langs de zijkanten kan kieren. Een ideale match dus voor verduisterende raamdecoratie!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Wielinga & Tabbers een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Mooi gecombineerd

Met verduisterende Iso Plissé® voor het raam geniet je van mooie raamdecoratie, maar voor overdag zijn ze toch minder geschikt. Je hebt dan of geen daglicht binnen, of geen privacy omdat je ze helemaal openzet. De oplossing daarvoor? Combineer ze mooi met transparante gordijnen of in-betweens. Er zijn talloze combinaties te maken die perfect bij elkaar passen en goed staan bij jouw woonstijl. En met deze combinatie in raamdecoratie heb je op elk moment van de dag de gewenste sfeer in huis! Wil je geen dubbele laag raamdecoratie voor het raam? Kom dan eens naar onze woonwinkel en we laten je de Iso Plissé® Day & Night zien; die bestaat uit twee stofsoorten zodat je in één raamproduct een (semi-)transparante en verduisterende stof ineen hebt.

Ook voor ramen met afwijkende vormen

Niet elk raam is rechthoekig, en dat is voor de Iso Plissé® geen enkel probleem. Zoek jij verduisterende raamdecoratie voor een dakraam, lichtkoepel of een ander raam met een afwijkende vorm? Bezoek dan onze woonwinkel voor inspiratie en persoonlijk interieuradvies. Wij laten je graag de vele mogelijkheden zien met de Iso Plissé® en zorgen met maatwerk ervoor dat ze perfect passend voor jouw interieur worden gemaakt. Dat geldt ook voor de vele opties in bediening, ook daar zijn veel mogelijkheden voor. Kom langs en we bekijken dan samen met jou wat het beste past bij jouw interieur en woonstijl.

Reinigen van verduisterende Iso Plissé® gordijnen

De verduisterende Iso Plissé® zijn gemaakt van een stofwerende gordijnstof. Hierdoor is de reiniging ervan heel gemakkelijk. Je hoeft ze alleen maar even voorzichtig af te borstelen en ze blijven lang mooi. In enkele gevallen kunnen ze ook met een vochtige doek schoongemaakt worden of zelfs gewassen. Het is dan wel heel belangrijk dat je erg voorzicht bent als ze ook elektrisch bedienbaar zijn! Controleer altijd goed de was-instructie en vraag ons om advies bij twijfel.

Iso Plissé® bij Wielinga & Tabbers, Leeuwarden

Bij Wielinga & Tabbers staat ons ervaren team vakmensen voor je klaar. Hier vind je service, kwaliteit en maatwerk. Bezoek onze woonwinkel in Leeuwarden voor een assortiment mooie Iso Plissé® van hoge kwaliteit en altijd persoonlijk advies. Zien we je snel?

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Maatwerk advies

Meten aan huis