HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Verduisterende gordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Mijn gordijnen verduisteren écht 100% dankzij de black-out voering. Bij Wielinga&Tabbers heb ik heel goed advies gekregen!”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Echt donker met verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen doen precies wat je ervan verwacht: ze maken het echt donker binnen. Wil je ook zo’n gordijn? In onze collectie met meer dan 1.000 verduisterende gordijnstoffen vind je vast een dessin of kleur die perfect bij jouw interieur past. En wil je toch liever een andere stof? Dan kunnen wij die vaak nog voeren voor je ook. Kom langs en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Gevoerde gordijnen worden verduisterende gordijnen

Vrijwel elke gordijnstof kan verduisterend gemaakt worden. Wij hebben daarvoor verschillende voeringstoffen en kiezen de juiste die past bij het gordijn van jouw keuze. Zo heb je bij onze woonwinkel nog meer keus als je op zoek bent naar een verduisterend gordijn! Maatwerk dus met veel keus in gordijnstoffen en voeringstoffen die deels tot geheel verduisteren:
• Basic: voeringstof die de gordijnstof ook beschermt
• Molton: deze voeringstof biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft gordijnen een royale uitstraling
• Dimout: een soepele voeringstof die grotendeels verduistert
• Blackout: de voeringstof die maximaal verduistert

De gordijnplooi

Ook al zijn verduisterende en gevoerde gordijnen vaak al veel zwaarder dan gewone gordijnen, toch kun je ook hierbij nog veel mooie gordijnplooien kiezen. Wel moet je natuurlijk opletten wat goed past want het gehele pakket aan gordijnstof is veel dikker dan bij gewone gordijnen. Gordijnplooien die hiervoor geschikt zijn, zijn onder meer de enkele plooi, driedubbele plooi en de Wave-plooi. Weet je niet zeker wat past bij jouw woonstijl? Of hoe zo’n plooi er in het echt uitziet? Kom dan langs, onze adviseurs laten het je graag zien en bespreken de verschillende opties met je. En combineer je een verduisterend gordijn met een ander gordijn, zoals een in-between of een transparant gordijn? Dan zorgen wij er natuurlijk ook voor dat beide gordijnen dezelfde gordijnplooi krijgen. Zodat ze samen mooi staan in jouw interieur!

Voordelen

Verduisterende gordijnen bieden verschillende voordelen. Natuurlijk is het een voordeel dat het met deze gordijnen ook echt donker wordt in huis op het moment dat jij dat wilt. Maar ook wordt de akoestiek veel beter in huis dankzij de geluiddemping door de dikkere stof. Verder isoleren ze heel goed, eveneens door die dikkere stof. Daardoor gaat er veel minder warmte verloren via de ramen. En laat je de gordijnen voeren zodat ze verduisterend zijn? Dan heb je nog een voordeel: de voeringstof beschermt de gordijnstof tegen het zonlicht. Hierdoor zullen ze niet snel verkleuren en blijven ze nog langer mooi.

Verduisterende gordijnen voor jouw interieur, bij Wielinga & Tabbers

Vind de verduisterende gordijnen voor jouw interieur bij Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. Onze vakmensen staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies, in onze woonwinkel of bij jou thuis. En kies je voor een van onze raamproducten? Dan regelen wij natuurlijk ook de montage en kun je altijd rekenen op service. Kom gerust eens langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Montageservice

Advies op maat