HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Verduisterende plisségordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“De plisségordijnen zijn echt perfect in mijn driehoekige ramen. Goed advies en thuis op laten meten.”

‘’Heb je afwijkende ramen, qua vorm. Wij komen gratis bij je thuis opmeten zodat de plisségordijnen zeker goed passen.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Verduisterende plisségordijnen, kwaliteit en stijlvol

De verduisterende plisségordijnen bij Wielinga & Tabbers zijn van pure kwaliteit en altijd stijlvol. Dit is de ideale raamdecoratie voor thuis en op de zaak en kan in elk raam bevestigd worden. Bezoek onze woonwinkel in Leeuwarden en we laten je graag de vele mooie varianten zien.

Plisségordijnen Day & Night

Eigenlijk zegt de naam het al: plisségordijnen Day & Night zijn plissés voor elk moment van de dag. Dit unieke raamproduct bestaat uit twee gordijnstoffen: transparante plissés en verduisterende plissés. Zo heb je met één product raamdecoratie voor de dag en nacht. En dat is wel zo prettig, want met alleen verduisterende plisségordijnen wordt het overdag wel erg donker binnen. Natuurlijk kun je deze plissés ook heel goed combineren met een ander raamproduct, zoals met transparante gordijnen of mooie in-betweens. Een sfeervolle combinatie waar je dagelijks van zult genieten.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Wielinga & Tabbers een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Plooibreedte van plisségordijnen

De plooibreedte van plisségordijnen biedt keuze uit smal en heel smal. De smalste plooi van 20 mm past perfect in smalle glaslijsten, zoals van draaikiepramen. Dit gordijn steekt niet uit de kozijnen. De iets bredere plooi is 32 mm. Weet je niet wat mooi zal staan in jouw interieur? Of welke plooibreedte geschikt is voor de ramen van jouw huis of bedrijf? Vraag het ons, we staan voor je klaar in onze woonwinkel of bezoeken je op jouw locatie voor persoonlijk advies.

Veelzijdige plissés

Met verduisterende plisségordijnen heb je heel veelzijdige raamdecoratie. Ze passen in bijna elke ruimte en voor elk type raam. Vanzelfsprekend zijn ze geschikt voor de slaapkamer dankzij de verduisterende gordijnstof. Maar ze staan ook heel mooi in de woonkamer, op de zaak of bij je thuiskantoor. Eigenlijk kun je ze heel goed overal ophangen, behalve als het een vochtige ruimte is. Maar dan hebben we weer tal van andere mooie raamproducten om uit te kiezen.

Top-down, Bottom-up of coating

Bij Wielinga & Tabbers kies je voor plisségordijnen die helemaal op maat gemaakt zijn. Dat kan in top-down of bottom-up of een combinatie daarvan waarbij je ze van boven naar beneden en andersom kunt schuiven en de plissés op elke plek in het kozijn kunt vastzetten. En de gordijnstoffen? Daar zijn er talloze van, ook veel met een coating. Zoals een warmtewerende, vlamvertragende of vuilafstotende. Keus genoeg dus!

Schoonmaken van plisségordijnen

Meestal zijn plisségordijnen makkelijk schoon te maken dankzij de coating. In die gevallen is het al genoeg om ze voorzichtig af te stoffen. Soms kunnen plissés ook gewassen worden maar wees daarbij wel voorzichtig en doe dat volgens het wasvoorschrift. Zeker als de plisségordijnen elektrisch bedienbaar zijn; de elektrische onderdelen mogen dan niet met water in aanraking komen. Wil je advies over het schoonmaken van jouw plisségordijnen? Stel je vragen dan aan ons!

Verduisterende plisségordijnen bij de woonwinkel in Leeuwarden

Kom naar Wielinga & Tabbers, de woonwinkel in Leeuwarden. Voor volop wooninspiratie en altijd persoonlijk interieuradvies. Hier staat een vakkundig team voor je klaar en ben je verzekerd van service en kwaliteit. Zien we je snel? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Met EasyClick