HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Verduisterende rolgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Met de afstandsbediening van mijn elektrische rolgordijnen kan ik zelfs vanuit mijn bed mijn slaapkamer verduisteren.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Verduisterende rolgordijnen bij de woonwinkel in Leeuwarden

Maak het echt donker in huis met verduisterende rolgordijnen van het kwaliteitsmerk Toppoint. Wij adviseren je persoonlijk, meten het zorgvuldig in en monteren het strak en netjes. Voor thuis en op het werk, de rolgordijnen voor jouw interieur vind je bij de woonwinkel van Leeuwarden: Wielinga & Tabbers.

Montage door vakmensen

Kies je voor een verduisterend rolgordijn, dan wil je natuurlijk dat het ook echt donker wordt in huis. En daar zorgen wij voor. Onze vakmensen weten precies wat nodig is om het donker te maken in een ruimte. We zullen je de beste gordijnstoffen adviseren en monteren het rolgordijn ook zorgvuldig op een manier die het beste past bij het raam waar het wordt opgehangen. Bij een draaikiepraam of een dakraam is dat meestal met zijgeleiding zodat het rolgordijn ook als het raam open is of schuin staat, strak tegen de kozijnen aan blijft. Met vakmensen die weten wat ze doen zorgen we ervoor dat de verduisterende rolgordijnen bij jou thuis of op de zaak, ook echt verduisteren!

Meer dan alleen verduisteren

De verduisterende gordijnstoffen die wij voeren voor onze collectie rolgordijnen, bieden meer opties dan alleen verduisteren. Er zijn bijvoorbeeld ook verduisterende gordijnstoffen die voorzien zijn van een extra coating. De coating kan warmtewerend, vlamvertragend of isolerend zijn. En er zijn gordijnstoffen met een vuilafstotende coating zodat de stof veel langer mooi blijft. Vertel ons wat jouw woonwens is, en wij adviseren je daarbij de juiste gordijnstof.

Zo combineer je het rolgordijn

Een verduisterend rolgordijn is ideaal voor de nachten of als je ’s ochtends lekker lang wilt uitslapen. Maar overdag is het natuurlijk veel te donker met alleen dit gordijn voor de ramen. Daarom adviseren wij je om de verduisterende rolgordijnen te combineren. Dat kan het beste met in-betweens of transparante gordijnen. Die houden overdag ongewenste inkijk tegen en zorgen voor een mooi zacht licht in huis of bij de werkplek. Bovendien zorgen ze voor extra sfeer in de ruimte. Er zijn talloze mooie combinaties samen te stellen, vraag de stylisten in onze woonwinkel voor advies als je een mooie set zoekt voor jouw interieur!

Verbeter de akoestiek in huis

Vind je het geluid in jouw huis of kantoor te hard en te hol? Dan verbeter je de akoestiek al snel door geluiddempende materialen toe te voegen in die ruimte. Zoals raamdecoratie. En combineer je twee soorten raamdecoratie, dan heb je veel sneller het gewenste effect. Bij rolgordijnen maak je de mooiste combinaties met gordijnen. Deze sfeervolle combinatie zorgt ook voor een betere akoestiek in de ruimte.

Verduisterende rolgordijnen, maatwerk van Wielinga & Tabbers

Mooie en goed verduisterende rolgordijnen worden op maat gemaakt zodat ze perfect passen bij de ramen en de ruimte van jouw huis of bedrijf. Wij leveren dat maatwerk, met verduisterende rolgordijnen van topkwaliteit. Kom dus snel naar de woonwinkel in Leeuwarden: Wielinga & Tabbers. Met een ruime collectie rolgordijnen, ervaren stylisten en vakmensen en een prettige sfeer kies je hier rustig jouw nieuwe raamproduct uit. Wij helpen je daar graag bij en komen ook bij jou op locatie als dat gewenst is. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag, kom eens langs en we helpen je graag verder.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Advies op maat

Meetservice