HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Verduisterende vouwgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Verduisterende vouwgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Voor een 100% verduistering heb ik mijn vouwgordijnen laten voeren. Perfect maatwerk en helemaal passend bij mijn slaapkamer.”

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

zonder voering

met voering

Advies op maat

Verduisterende vouwgordijnen bieden sfeer en privacy

Met verduisterende vouwgordijnen ben je verzekerd van sfeer en privacy in huis. Een mooie set raamproducten van hoge kwaliteit passend bij jouw woonstijl en interieur vind je bij onze woonwinkel in Leeuwarden: Wielinga & Tabbers. Kom langs voor persoonlijk stylingsadvies en volop wooninspiratie.

Vouwgordijnen: gevoerd of verduisterend

Voor de verduisterende vouwgordijnen in onze collectie heb je veel keus in gordijnstoffen; ze worden gemaakt van verduisterende gordijnstof of gevoerd met een verduisterende voeringstof. Dat biedt extra veel keus en de voeringstof zorgt er ook nog eens voor dat de vouwgordijnen langer mooi blijven. Wil je weten welke gordijnstof het beste past bij jouw interieur? Vraag het aan ons team van ervaren adviseurs en stylisten. Zij vertellen je wat mogelijk is, welke stoffen verduisteren en welke gevoerd kunnen worden. En kies je voor gevoerde vouwgordijnen? Dan letten wij erop dat de voeringstof van dezelfde krimptolerantie is waardoor ze gereinigd kunnen worden.

Verduisterende vouwgordijnen met in-betweens

Combineer de verduisterende vouwgordijnen en je weet zeker dat je ook overdag mooie raamdecoratie hebt. Bij deze vouwgordijnen raden we transparante gordijnen of mooie in-betweens aan. Die combinatie geeft extra sfeer, zorgt voor een aangename lichtinval overdag en geeft je ook tijdens daglicht volop privacy in huis.

Details en kwaliteit

Wij laten de vouwgordijnen altijd naar wens afwerken. Met veel aandacht voor details en altijd de beste kwaliteit in materialen, zorgen we ervoor dat elk vouwgordijn van onze collectie perfect passend is bij jouw interieur. Zo kun je voor de bediening kiezen uit elektrische bediening wat handig is bij de extra grote vouwgordijnen of als je er meerdere naast elkaar hebt hangen. Je kunt ze dan precies op dezelfde hoogte afstellen. Wil je liever handbediening? Dan laten we de vouwgordijnen voorzien van een mooie, robuuste rvs ketting. Ook kun je kiezen voor top-down vouwgordijnen, daarbij is het mogelijk om het gordijn in de onderste helft van het kozijn vast te zetten. De uitstraling kan modern of klassiek zijn, afhankelijk van waar de baleinen bevestigd worden. En dankzij de geblindzoomde zijzoomen en de keus voor kleurgecoördineerd garen zien de vouwgordijnen er altijd mooi verzorgd uit.

Kwaliteit in vouwgordijnen, van Wielinga & Tabbers

Voor kwaliteit in vouwgordijnen ga je naar Wielinga & Tabbers. Met vakmensen in styling, advies, inmeten, confectie en montage ben je hier altijd verzekerd van de beste service. Bovendien zijn de vouwgordijnen van het kwaliteitsmerk Toppoint. Wil je ook de mooiste vouwgordijnen waar je nog lang van kunt genieten? Bezoek dan onze woonwinkel, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Advies aan huis of op de zaak is ook mogelijk.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Montageservice

Meetservice