HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Versus® gordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Versus® gordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Versus® gordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies je in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“De adviseuse bij Wielinga&Tabbers heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Versus®: het 2-in-1 wavegordijn

Waarom kiezen als je het ook allebei kunt hebben? Het Versus® gordijn is verduisterend en transparant ineen. Echt uniek, want dit gordijn is gemaakt van een transparant gordijn met daarin verwerkt verduisterende lamellen. Hoe dat werkt? Dat laten we je het beste zelf zien, in onze woonwinkel in Leeuwarden. Kom je snel eens langs?

Transparant + Verduisterend

Versus® is een echt bijzonder gordijn. Een innovatief raamproduct dat ook nog eens heel sfeervol is. Van het kwaliteitsmerk Toppoint is dit een in-between gordijn met daarin lichtdichte lamellen. Het Versus® gordijn is daardoor een raamproduct dat geschikt is voor overdag én voor de avond. Overdag geeft het mooi gefilterd licht dankzij de transparante gordijnstof en in de avond heb je volop privacy door de lamellen. Het werkt net als gewone lamellen: even draaien en ze zijn gesloten. De bediening gaat met een ketting, ook dat is precies zoals bij de andere lamellen. Het verschil met de Versus® is dat deze lamellen verwerkt zijn in een mooi gordijn en niet loshangen. En juist dat maakt ze zo uniek.

Perfect en heel strak

De Versus® wordt ook het wavegordijn genoemd omdat het gemaakt is met de bekende ‘Wave-plooi’. Een royale gordijnplooi die altijd perfect valt. Dat zie je ook in het Versus® gordijn: dat valt mooi strak met een heel gelijkmatige glooiing. Om het Toppoint Versus® gordijn te maken, wordt gebruik gemaakt van transparante, kamerhoge gordijnstoffen. Je hebt hierbij de keuze uit 25 verschillende stofsoorten in ongeveer 500 kleuren. Je vindt dus altijd een variant die heel mooi past bij jouw interieur.

Innovatief met zwevende, verborgen lamellen

In dit innovatieve raamproduct zit de techniek mooi verborgen. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zorgen de technische onderdelen ervoor dat het gordijn soepel loopt en dat alles netjes weggewerkt is. Daardoor lijken de lamellen te zweven in de gordijnstof. De lamellen zijn lichtdicht en hebben afgeronde hoeken. Ze beschadigen de gordijnstof dus niet. Een band van drukkers houdt de lamellen netjes op hun plek en de lamellen zelf zijn in wit of grijs. De kleur van de gordijnstof bepaalt welke lamelkleur erin verwerkt wordt.

2 maten Versus® gordijn

Voor het Versus® gordijn kun je kiezen uit twee breedtematen: 89 en 127 mm. Bij de breedste maat is de gordijnstrook tussen elke lamel ook breder. Hierdoor ziet deze versie er meteen veel robuuster uit. Welke maat je ook kiest, ze worden allebei bevestigd middels een rail. Die rail is er in elegant wit, design grijs of chique zwart.

Voor kantoor én voor vochtige ruimtes

Het Versus® gordijn is ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. En de strakke uitstraling en handige 2-in-1 constructie maakt van dit gordijn de ideale raamdecoratie voor kantoor. Ook kunnen we de Versus® van een brandwerende gordijnstof laten maken, iets dat zeker bij projecten vaak vereist is. Ben je dus op zoek naar een mooi, praktisch en innovatief raamproduct voor je kantoor of andere publieke ruimte? Laat ons je dan eens informeren over de vele mogelijkheden van dit Versus® gordijn.

Stel je Versus® gordijn samen in 3 stappen:

Stap 1. Kies een in-between gordijnstof uit de brede Toppoint-collectie
Stap 2. Bepaal de gewenste plooibreedte, 89 mm of 127 mm
Stap 3. Selecteer de rails voor jouw interieur
Natuurlijk kun je rekenen op onze interieurstylisten voor persoonlijk advies.

Het bijzondere 2-in-1 Versus® gordijn bij Wielinga & Tabbers, Leeuwarden

Dit bijzondere 2-in-1 gordijn Versus® vind je natuurlijk bij de woonwinkel in Leeuwarden: Wielinga & Tabbers. Met dit gordijn dat zowel verduistert als licht doorlaat en bestaat uit hoogwaardige techniek, heb je altijd een passende oplossing voor elke ruimte in jouw huis of bedrijf. Vraag ons gerust om advies. We staan voor je klaar in onze woonwinkel of bezoeken jou op jouw locatie om je er alles over te vertellen.