HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

Vouwgordijnen

bij Wielinga&Tabbers in Leeuwarden

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij Wielinga&Tabbers ben ik uitgebreid geadviseerd over mijn totaalinrichting. De stoffen kon ik op groot formaat goed bekijken zodat ik met een goed gevoel een keuze kon maken.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs in Leeuwarden

Onze openingstijden:

di t/m vr: 10.00-18.00
zaterdag: 10.00-17.00

Vouwgordijnen, stijlvol en van hoge kwaliteit

Stijlvolle vouwgordijnen van hoge kwaliteit, die vind je in onze woonwinkel Wielinga & Tabbers in Leeuwarden. Met heel veel verschillende gordijnstoffen, veel mogelijkheden tot maatwerk en altijd persoonlijk advies door onze stylisten zorgen wij ervoor dat de vouwgordijnen helemaal passend bij jouw interieur worden gemaakt.

Transparante of verduisterende vouwgordijnen

Wat jouw woonwens ook is, met een ruime collectie van zowel transparante als verduisterende gordijnstoffen hebben wij ook voor jouw interieur de mooiste vouwgordijnen. Onze collectie bestaat uit meer dan 1.500 gordijnstoffen met talloze kleuren en prints. En vind je het lastig om uit zo’n ruim aanbod een keus te maken? Wij helpen je daar graag bij!

De beste materialen

Voor elk vouwgordijn gebruiken we de beste materialen en de confectie vindt plaats in ateliers waar ze zorgvuldig en met aandacht de vouwgordijnen naar wens samenstellen. Ze zorgen er onder meer voor dat het garen qua kleur wordt afgestemd op de stof, de zijzoomen worden geblindzoomd en de baleinen worden geplaatst naar wens: aan de voorzijde voor een strakke look of aan de achterzijde als een meer klassieke of landelijke uitstraling gewenst is.

Vouwgordijnen top-down

Weet je dat we de vouwgordijnen ook als top-down kunnen laten maken? Dat betekent dat je ze kunt vastzetten in het onderste deel van het raam. Dat geeft de ruimte weer een heel ander effect en kan handig zijn als je bijvoorbeeld directe inkijk wilt hinderen.

Combineer vouwgordijnen met gordijnen

Vouwgordijnen zijn er in een transparante en een verduisterende variant. Welke je ook kiest, het is altijd aan te raden om ze te combineren met een ander raamproduct zodat je overdag mooi licht in huis hebt en ’s avonds de gewenste privacy. Vouwgordijnen kun je goed combineren met gordijnen. Bij de verduisterende vouwgordijnen kies je dan voor in-betweens of transparant gordijnen. En de transparante vouwgordijnen combineer je het beste met een verduisterend gordijn. Zo’n set zorgt er ook voor dat het in huis beter geïsoleerd is, er een betere akoestiek zal zijn en meer sfeer.

Gevoerde vouwgordijnen

Ook vouwgordijnen kunnen voorzien worden van een voeringstof. Het laten voeren van de vouwgordijnen biedt een aantal voordelen. Zo blijft de stof langer mooi doordat het beter beschermd is tegen de UV-straling van het zonlicht. Ook isoleert het beter en zorgt voor een betere akoestiek dan een enkele laag gordijnstof. En heb je een gordijnstof gevonden die je heel mooi vindt maar die niet verduistert? Dan kun je die dus laten voeren zodat je alsnog het vouwgordijn van jouw keuze hebt!

Voor hele grote ramen

Doordat de vouwgordijnen in onze collectie gemaakt worden van de beste materialen, zijn ze ook erg sterk en daarmee heel geschikt voor de hele grote ramen. De techniek van de Toppoint vouwgordijnen is uiterst solide en de baleinen worden gemaakt van het sterke aluminium, maar zijn wel hol. Hierdoor zijn zelfs de vouwgordijnen voor de grote ramen niet te zwaar en blijven ze mooi. We kunnen vouwgordijnen maken voor ramen tot wel 5 meter breed en 3,2 meter hoog. Extralarge vouwgordijnen dus! De bediening kan handmatig met een sterke rvs-ketting of elektrisch.

Vouwgordijnen schoonmaken

Om vouwgordijnen schoon te maken is het belangrijk dat je de wasinstructies of onze aanwijzingen zorgvuldig opvolgt. Heb je vouwgordijnen van screenstof dan volstaat een vochtig doekje. Vouwgordijnen van een andere gordijnstof moeten volgens het wasvoorschrift gereinigd worden. Zorg daarbij altijd dat de baleinen en verzwaringslat verwijderd worden. Is de gordijnstof schoongemaakt, dan hang je het weer terug inclusief de baleinen en verzwaringslat. De stof kan dan mooi opdrogen in de juiste vorm.

Vouwgordijnen bij Wielinga & Tabbers

Bij Wielinga & Tabbers vind je vouwgordijnen voor elk interieur. Kom langs en onze vakmensen adviseren en inspireren je graag. En heb je liever advies bij jou thuis of op het bedrijf? Dan komen we daar langs. In elk geval staan we voor je klaar met persoonlijk stylingsadvies, uitstekende service en altijd raamdecoratie van hoge kwaliteit. Ontdek het zelf en bezoek onze woonwinkel aan het Zuiderplein 7 in Leeuwarden. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wonen, slapen en verlichting, wij hebben het in huis’

Nieuw landelijk