HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick® bij Gewoon mooi

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren plissé, Iso Plissé® en aluminium jaloezieën'

Klantervaring

“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Gewoon mooi, voelt goed.”

‘Het EasyClick® systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Iso Plissé®.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Ontdek strakke raamdecoratie met EasyClick® bij Gewoon mooi in Mijdrecht

Ervaar het gemak van EasyClick®, een slim montagesysteem waarmee je moeiteloos strakke raamdecoratie in je kozijn plaatst, zonder boren of schroeven. Met EasyClick® blijft elk kozijn netjes, en je raamdecoratie hangt altijd perfect. Dit systeem past in houten, aluminium en kunststof kozijnen en is geschikt voor plisségordijnen, Iso Plissé®gordijnen en jaloezieën. Breng een bezoek aan onze winkel Gewoon mooi in het hart van Mijdrecht en ontdek dit handige systeem zelf.

Eenvoudig te monteren

Zoals de naam al aangeeft, is het monteren van raamdecoratie met EasyClick® een fluitje van een cent. Bevestig het magneetband op de kozijnen, klik vervolgens het aluminium frame eraan vast. En het verwijderen is minstens net zo simpel; pak het met beide handen vast en til het frame zo uit het kozijn. De raamdecoratie zit al in het frame, waardoor je met één beweging het hele raam vrijmaakt. Het frame is stevig doch licht, dus gemakkelijk te tillen zonder schade aan de kozijnen.

Voordelen van EasyClick®

Het montagesysteem EasyClick® biedt tal van voordelen. In de eerste plaats blijven de kozijnen mooi, omdat boren of schroeven overbodig is. Daarnaast is het frame universeel en past het in vrijwel elk type kozijn en elk soort raam, wat vooral handig is bij draaikiepramen. Bij schuine ramen blijft de raamdecoratie dankzij EasyClick® altijd strak zitten, zonder naar beneden te bungelen. Bovendien is EasyClick® af te stemmen op jouw interieur door de beschikbaarheid in meerdere RAL-kleuren. Kindveiligheid is gegarandeerd, doordat er geen loszittende koorden of kettingen worden gebruikt.

Voor jaloezieën, Iso Plissé® gordijnen en plisségordijnen

EasyClick® is het ideale montagesysteem voor jaloezieën, Iso Plissé® gordijnen en plisségordijnen. Bedien de aluminium jaloezieën eenvoudig met een tuimelstang en transparante handgreep. Iso Plissé® gordijnen en plissés kunnen in verschillende uitvoeringen in dit handige montagesysteem worden geleverd, zolang de lamelbreedte maar 25 mm is, wat ook geldt voor de jaloezieën.

EasyClick® bij Gewoon mooi in Mijdrecht

Wil je jouw raamdecoratie op een elegante manier bevestigen zonder schade aan je kozijnen? Ontdek dan EasyClick® bij Gewoon mooi. Dit veelzijdige montagesysteem past in elk interieur. Kom het zelf bekijken in onze gezellige winkel. Onze gepassioneerde adviseurs, met meer dan 25 jaar vakkennis, staan voor je klaar om je alles te vertellen. Je vindt Gewoon mooi in het centrum van Mijdrecht. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag en natuurlijk op afspraak. Gratis parkeren is mogelijk. Maak gerust een afspraak voor persoonlijk advies op maat.

 

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.