HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren bij Gewoon mooi in Mijdrecht

Horren

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Klantervaring

“Altijd als de bomen in bloei zijn heb ik last van hooikoorts. Gelukkig is slapen geen probleem dankzij raamhorren met pollenwerend gaas.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom in Mijdrecht.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Ontdek horren op maat bij Gewoon mooi in Mijdrecht

Wil je genieten van frisse lucht, zonder last te hebben van vervelende insecten of pollen? Dat kan met onze perfect passende horren op maat bij Gewoon mooi in Mijdrecht. Ontdek ons ruime assortiment hoogwaardige horren, met keuze uit diverse soorten gaas die aansluiten bij jouw woonsituatie en persoonlijke voorkeuren. Of je nu kampt met hooikoorts of huisdieren hebt, wij hebben de ideale hor voor jouw ramen en deuren.

Maatwerk horren met installatieservice

Onze gepassioneerde adviseurs, met ruim 25 jaar vakkennis, staan klaar om jouw horren nauwkeurig in te meten en te installeren. Zo ben je verzekerd van een perfecte pasvorm. Bovendien bieden wij een hoogwaardige installatieservice, zodat jij geen gedoe hebt met het monteren van de horren.

Pollenwerend horrengaas voor frisse lucht zonder allergieën

Heb je last van hooikoorts? Kies dan voor ons speciale pollenwerend horrengaas, dat tot wel 99% van alle pollen buitenhoudt, afhankelijk van het type gaas dat je kiest. Zo geniet je binnen van het prachtige voorjaarsweer zonder last te hebben van pollenallergieën.

Vind de juiste hor voor jouw situatie

Bij Gewoon mooi bieden we diverse soorten horrengaas, zoals Petscreen horrengaas voor huisdieren en Transpatec® horrengaas voor optimale ventilatie en duurzaamheid. Ook hebben we standaard horrengaas dat geschikt is voor elke hor en geleverd kan worden in grijs of zwart.

Horren op maat voor alle ramen en deuren

Heb je ramen of deuren met een afwijkend formaat? Geen probleem. Bij GGewoon mooi leveren we maatwerk in raamhorren en hordeuren, perfect passend bij jouw woning. Ook voor draaikiepramen, grote deuren en schuifpuien hebben wij de geschikte hor.

Bezoek onze sfeervolle winkel in Mijdrecht

Je vindt ons middenin het centrum van Mijdrecht. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag en natuurlijk op afspraak. Parkeren is bij ons gratis. Maak gerust een afspraak met onze ervaren adviseurs voor persoonlijk advies over welke hor het beste bij jouw situatie past. Gewoon mooi heeft altijd de juiste hor voor jouw woning.

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.