HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen bij Gewoon mooi

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen, perfect samen met EasyClick®.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Gewoon mooi in Mijdrecht zeker aanraden!”

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick®.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Gewoon mooi: Iso Plissé® gordijnen

Bij Gewoon mooi in Mijdrecht bieden we Iso Plissé® gordijnen aan, een combinatie van energiebesparende en stijlvolle raamdecoratie. Onze gepassioneerde adviseurs met meer dan 25 jaar vakkennis staan klaar om je te adviseren op basis van jouw woonwensen. Ook bieden we advies en meetservice aan huis, plus hoogwaardige montage door onze vakmensen.

Energiebesparing en stijl in één

Ontdek Iso Plissé® gordijnen, de ideale raamdecoratie voor energiebesparing tot wel 25%. De unieke honingraatstructuur, die opvalt door comfort en luxe, creëert een isolerende laag. Deze stijlvolle gordijnen passen perfect bij elk type raam en voegen een vleugje elegantie toe aan je interieur.

Combineer stijl met functionaliteit

Verhoog de energiebesparing en sfeer in huis door Iso Plissé® te combineren met overgordijnen. Ons team staat klaar om je te adviseren over de perfecte combinatie die past bij jouw interieur. Reguleer het licht en behoud extra warmte met diverse gordijnstoffen in combinatie met Iso Plissé®.

Veelzijdige voordelen

Iso Plissé® gordijnen zijn naast isolerend ook stof- en warmtewerend, en antistatisch. Hierdoor blijven ze ook op lange termijn mooi en bieden ze een passende oplossing voor elk raam, zelfs voor ramen in aparte vormen. Kies uit verschillende stofsoorten, van transparant tot verduisterend, en profiteer van elektrische bedieningsopties.

Sfeervol licht in huis

Of je nu in de huiskamer ontspant of thuiswerkt, geniet van sfeervol licht met Iso Plissé® gordijnen. Deze voldoen aan de Europese richtlijnen voor lichttransmissie, waardoor je de juiste hoeveelheid licht binnenkrijgt zonder verblinding.

Maatwerk voor elk raam

Iso Plissé® gordijnen zijn geschikt voor elke raamvorm, inclusief koepelramen, halfronde ramen, trapezeramen en schuine ramen. Ons team zorgt voor perfecte montage met opties zoals EasyClick® voor een boor- en schroefvrij montagesysteem.

Handige bedieningsopties

Kies voor gemak met Iso Plissé® gordijnen. Bedien ze op jouw manier, zoals met een handgreep, kindvriendelijke SmartCord®, bedieningsstok of elektrisch. Ontdek ook verschillende montagemogelijkheden, waaronder EasyClick®, zijgeleiding, klemsteunen of TruFit®.

Op maat gemaakt

Vertrouw op maatwerk bij Gewoon mooi. Iso Plissé® gordijnen worden precies op maat van jouw raam gemaakt. Kies voor top-down, bottom-up uitvoering of de unieke Day & Night Iso Plissé® voor diverse lichtstanden.

Ontdek Iso Plissé® bij Gewoon mooi in Mijdrecht

Bij Gewoon mooi in Mijdrecht vind je Iso Plissé® gordijnen die perfect passen bij jouw interieur. Laat je persoonlijk adviseren door ons professionele team. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag en natuurlijk op afspraak. Parkeren is bij ons gratis.

Bezoek onze showroom

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.