HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen bij Gewoon mooi

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Gewoon mooi in Mijdrecht zeker aanraden!”

‘Tijdloos mooie raamdecoratie, dat zijn de verticale lamellen.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Lamellen: tijdloos en praktisch

Kies voor lamellen als raambekleding en geniet altijd van een tijdloze en praktische oplossing. Bij Gewoon mooi in Mijdrecht, vind je een uitgebreide collectie lamellen van hoogwaardige kwaliteit.

Vier soorten lamellen, persoonlijk advies

Of je nu op zoek bent naar verticale lamellen in stof, pvc, aluminium, of de innovatieve Iso Reflex® lamellen, wij hebben het in huis. Zo hebben we altijd de perfecte match voor jouw interieur. Onze gepassioneerde adviseurs, met meer dan 25 jaar vakkennis, bespreken in een persoonlijk gesprek met jou je specifieke wensen, waarna ze je voorzien van interieuradvies op maat. Onze ervaren vakmensen zorgen daarna voor een perfecte montage van jouw lamellen.

Smalle en brede lamellen voor ramen tot 6 meter

Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. Smalle lamellen van 52 mm in pvc en aluminium, en stoffen lamellen vanaf 89 mm breed. De breedste lamel is bij alle soorten maar liefst 250 mm breed. Of je nu kleine of grote ramen hebt, wij hebben de geschikte lamellen in huis. En we kunnen alle lamellen leveren voor ramen tot een breedte van 6 meter.

Praktisch en op maat

Onze lamellen zijn niet alleen praktisch, maar ook op maat gemaakt. Zo passen ze perfect op elk raam, zelfs op ramen met een afwijkende vorm. De lamellen zijn gemakkelijk te bedienen en kunnen eenvoudig opzijgeschoven worden, handig bij openslaande deuren en schuifpuien. Met onze raamwasfunctie maak je bovendien de ramen in een handomdraai schoon.

Maatwerk voor elk interieur

Bij Gewoon mooi ben je verzekerd van maatwerk in de afwerking. Laat pvc lamellen perforeren voor een lichtdoorlatende werking en voorzie stoffen lamellen van diverse coatings. De breedste lamellen kunnen zelfs worden aangevuld met decoratieve houten latjes. Voor een vernieuwende uitstraling raden wij de Iso Reflex® lamellen met vilt aan. Bij ons vind je altijd de ideale lamellen die perfect aansluiten bij jouw interieur.

Persoonlijk advies en gratis parkeren

Wil je meer weten over onze lamellen of ontvang je graag advies op maat? Maak dan gerust een afspraak met onze ervaren adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag en natuurlijk op afspraak. Gratis parkeren is vanzelfsprekend. Kom langs bij Gewoon mooi in het gezellige centrum van Mijdrecht en ontdek onze prachtige collectie lamellen.

Meten aan huis

Advies op maat