HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Optimaal genieten van een fris en schoon interieurtextiel

Ontdek onze No Limits® onderhoudsproducten voor gordijnen en interieurtextiel. Bescherm en verzorg jouw textiel zonder concessies aan kwaliteit. 100% ecologisch, vrij van schadelijke stoffen, gecertificeerd met OEKO-TEX. Bespaar tijd met innovatieve nanotechnologie. Geniet zorgeloos van je prachtige interieur!


 

No Limits® Protect

Bescherming tegen vuil en vocht

Vlekken op je nieuwe gordijnen of raamdecoratie dat wil je niet! No Limits® Protect beschermt al je interieurtextiel, ook bijv. gestoffeerde meubels, tegen vuil en vlekken. Zelfs de meest delicate textiel wordt beschermd. Verminderd tevens het pillen van textiel. Kom naar Gewoon mooi in Mijdrecht voor advies.

 

 


 

No Limits® Refresh

Verwijderd geurtjes en verfrist
No Limits® Refresh is de oplossing voor ongewenste geuren in huis. Geurmoleculen worden afgebroken en maken plaats voor een subtiel parfum. In drie heerlijke geuren. Kom langs bij Gewoon mooi in Mijdrecht en ervaar het.

 

No.1 Linen Dream

Beleef de bescheiden, maar stijlvolle sensatie van een schone, koele geur die doet denken aan huiselijke rust. Een uitnodigend aroma, als een zachte omhelzing van frisgewassen stoffen.

 

No.2 Floral Fusion

Laat je verleiden door de harmonie van bloemen in volle bloei, een symfonie van geuren die samenkomen in een prachtig boeket. Zowel verfijnd als verkwikkend.

 

No.3 Oriental Awakening

Met een unieke combinatie van natuurlijke houttonen en verkwikkende citrusgeur, brengen we een aroma dat je zintuigen doet ontwaken en je een frisse, revitaliserende ervaring biedt.

 


 

 

No Limits® Clean

Vlekkenverwijderaar

Hoe voorzichtig je ook bent een vlekje komt toch wel eens voor. No Limits® Clean beschadigt je gordijnen niet en laat geen residu achter. Wij geven je  graag een demonstratie! Kom langs bij Gewoon mooi in Mijdrecht.

 

 


 

Zorgeloos genieten

Ontdek de vrijheid van o.a. zorgeloos koken, bakken en braden met No Limits® onderhoudsproducten. Zeg vaarwel tegen vlekken van huisdieren of vieze handen en geniet van een vlekkeloos schone raamdecoratie en interieurtextiel. Exclusief verkrijgbaar bij Gewoon mooi in Mijdrecht, kom langs en ervaar de mogelijkheden van No Limits® onderhoudsproducten!

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


 


Toppoint No Limits® onderhoudsproducten zijn exclusief verkrijgbaar bij oa. Gewoon mooi in Mijdrecht.