HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Bij Gewoon mooi zetten we de extra stap voor jou

De geschiedenis van Gewoon mooi is nog heel kort. In oktober 2023 opende wij onze deuren middenin het gezellige centrum van Mijdrecht. Ideaal dus om vanuit de wekelijkse versmarkt meteen even bij ons binnen te lopen en je volop te laten inspireren.

Vertrouwde gezichten

Onze gepassioneerde vakmensen Cor, Petra en Marjolein zijn vertrouwde gezichten in Mijdrecht. Elk met ruim 25 jaar ervaring als interieuradviseur. Wij vinden het heerlijk om onze creativiteit in onze adviezen te verwerken. Op die manier voldoet jouw nieuwe raamdecoratie aan alle wensen én past het ook nog eens naadloos bij jouw stijl en interieur.

Zowel in onze woonwinkel als bij jou thuis

Persoonlijk advies, goede service en échte gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het erg belangrijk om service aan huis te bieden: van advies tot inmeten en monteren. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om binnen te wandelen in onze prachtige showroom in Mijdrecht voor een kop koffie of thee. Onze vakmensen inspireren je graag met allerlei mooie tips en adviezen gebaseerd op jouw wensen.

Buiten de lijntjes is meer ruimte

Met onze passie in inzet willen wij Mijdrecht weer gewoon mooi maken. We zijn dol op mooie totaalplaatjes die nét even anders zijn dan gebruikelijk. Want: buiten de lijntjes is meer ruimte.
Zien we je binnenkort? Maak meteen vrijblijvend een afspraak.