HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Overgordijnen bij Gewoon mooi

Overgordijnen

Overgordijnen

1483

kleuren

Combineer 2 soorten raamdecoratie.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Ik heb mijn overgordijnen nog beter isolerend laten maken met een passende voering. Dat houdt de kou buiten en de warmte binnen.”

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Donegal

Gordijnen vormen de basis

Donegal

Hortus

Recife en Kashmir

Monarch

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Kelem

Yills

Lise

Shabby Velvet

Lise

Sfeervolle raamdecoratie bij Floors & more in Utrecht

Breng direct sfeer in elk interieur met overgordijnen. Deze raamdecoratie van dikkere gordijnstof zorgt bovendien voor meer comfort in huis doordat ze goed isoleren. Bespaar dus energie met de mooiste overgordijnen! Ontdek welke overgordijnen passen bij jouw woonstijl met het persoonlijke interieuradvies dat je krijgt van de ervaren vakmensen bij Floors & more. Wij zijn 7 dagen per week geopend en je kunt gerust een afspraak maken met onze adviseurs. We staan voor je klaar!

Royaal aan sfeer, royaal in voordelen

Overgordijnen ogen royaal, en dat zijn ze ook. Ze zorgen voor veel sfeer en brengen veel voordelen met zich mee. In elk opzicht royale raamdecoratie dus! Doordat de gordijnstof van overgordijnen dikker is, of gevoerd, zijn ze geluiddempend. Hierdoor wordt de akoestiek in huis al snel heel prettig. Maar ook isoleren overgordijnen heel goed. Daardoor blijft het in de zomer aangenaam koel en houd je in de winter de warmte veel beter in huis. Verder zorgen ze ook voor meer privacy en maken ze de ruimte donker wanneer jij dat wenst.

Voering voor overgordijnen

Overgordijnen zijn niet altijd verduisterend, maar we kunnen ze wel 100% verduisterend voor je maken! Maatwerk dus, precies zoals je van ons mag verwachten. Met de juiste voeringstof zorgen we dat de gordijnstof van jouw keuze verduisterend wordt. Bovendien beschermt deze voeringstof het gordijn ook tegen het zonlicht waardoor ze langer mooi blijven. Het voeren van gordijnen kan met vier verschillende voeringstoffen zodat we altijd de juiste hebben die past bij de gordijnstof zelf en bij jouw woonwensen. Zo kunnen we ze verduisterend maken, geluiddempend of zorgen dat ze bijvoorbeeld nog rijker tonen of juist soepel blijven vallen.

Op maat gemaakt

Bij Floors & more zorgen we er natuurlijk ook voor dat de overgordijnen op maat gemaakt worden. Met bijvoorbeeld de juiste voeringstof als dat nodig is. Of met de gordijnplooi die het mooiste staat bij jouw interieur. Onze vakmensen zijn bekend met alle mogelijkheden en hebben oog voor het kleinste detail. Zo zullen ze jou adviseren zodat de styling en afwerking van de gordijnen helemaal naar wens is en past bij jouw woonstijl en interieur. En doordat we ook de installatieservice met ervaren vakmensen aanbieden, ben je op elk moment verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekende service!

Zo combineer je overgordijnen

Overgordijnen zijn goed te combineren met andere soorten raamdecoratie. In-betweens of transparante gordijnen passen hier natuurlijk goed bij. Met deze combinatie krijg je overdag mooi gefilterd licht en ’s avonds de gewenste privacy. Maar je kunt ook andere soorten raamdecoratie combineren met overgordijnen, zoals jaloezieën, Iso Plissé® gordijnen, plisségordijnen of transparante rolgordijnen. Bezoek onze woonwinkel en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Overgordijnen bij Floors & more in Utrecht

In onze woonwinkel in Utrecht vind je veel wooninspiratie en een uitgebreide collectie aan hoogwaardige overgordijnen. Wij bieden ook een installatieservice met ervaren vakmensen. Onze winkel is 7 dagen per week geopend, dus je kunt altijd bij ons terecht. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs en ontdek de vele mogelijkheden van overgordijnen in jouw interieur. En het beste van alles, parkeren is gratis. We kijken uit naar je komst!

Totaal advies

Montageservice