HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen bij Gewoon mooi

Paneelgordijnen

156

stoffen

Kies bij grote raampartijen voor paneelgordijnen

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi-transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Gewoon mooi in Mijdrecht zeker aanraden!”

‘Er is super veel mogelijk als je voor paneelgordijnen kiest. Ik zou je daar graag in adviseren.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Oplossing voor grote ramen en ruimtes

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor grote ramen of ruimtes? Ontdek dan de paneelgordijnen van Toppoint bij Gewoon mooi, dé woonwinkel in Mijdrecht. De paneelgordijnen van Toppoint kunnen tot wel 3 meter hoog en 1,3 meter breed worden gemaakt, waardoor ze de ideale oplossing zijn voor grote ramen en ruimtes. Naast hun functie als raamdecoratie kunnen ze ook dienen als scheidingswand, zodat je eenvoudig een grote ruimte opdeelt in kleinere gedeeltes.

Geschikt voor elke woonstijl

Onze paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse stoffen, kleuren en dessins, waardoor ze passen bij elke woonstijl. We begrijpen dat de keuze overweldigend kan zijn, maar onze vakmensen staan klaar om je te helpen met persoonlijk interieuradvies en hun uitgebreide kennis.

Designlatjes voor een bijzonder effect

Een opvallend designelement van onze paneelgordijnen zijn de latjes die op de panelen kunnen worden geplaatst. Deze latjes zijn verkrijgbaar in aluminium van 25 mm breed of hout van 50 mm breed. Gemaakt door Toppoint, dezelfde producent als onze houten jaloezieën, waardoor je ze perfect kunt combineren voor een stijlvol geheel. Het aantal latjes en de hoogte waarop ze worden geplaatst, bepaal jij. Wij adviseren je hier natuurlijk graag bij.

Gemakkelijk te bedienen

De paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in een breedte van 50 cm tot maar liefst 1,3 meter breed. Ongeacht de breedte die je kiest, is de bediening altijd eenvoudig met een koordsysteem om alle panelen te bedienen. Of kies voor handbediening, waarmee je de panelen afzonderlijk kunt bedienen. Voor panelen die voor deuren hangen, raden wij handbediening aan.

Maatwerk en installatieservice

Bij Gewoon mooi zorgen wij voor perfect maatwerk voor jouw paneelgordijnen. Van afwerking tot afmeting, stofsoort, kleur en dessin. Je hebt bij ons de keuze uit bijna 300 verschillende gordijnstoffen. Wij bieden ook installatieservice door ervaren vakmensen. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk advies.

Ontdek de mooiste paneelgordijnen bij Gewoon mooi

Bij Gewoon mooi in Mijdrecht vind je de mooiste paneelgordijnen voor jouw interieur. Ons ervaren team van vakmensen staat voor je klaar om je persoonlijk advies te geven en je de vele voorbeelden te laten zien. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag en natuurlijk op afspraak. Op afspraak denken we ook graag met je mee. Op zoek naar wooninspiratie, goed advies en altijd een uitstekende service? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt ons in het centrum van Mijdrecht, waar je gratis kunt parkeren.

Advies op maat