HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen bij Gewoon mooi

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Gewoon mooi in Mijdrecht zeker aanraden!”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi en elektrische bediening.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Stijlvolle plisségordijnen

Ontdek de veelzijdigheid van onze plisségordijnen, een prachtige toevoeging aan elk type raam. Deze functionele sfeermakers passen perfect bij elk interieur en zijn ontworpen om te inspireren. Benieuwd of onze plisségordijnen ook jouw stijl complementeren? Kom eens kijken bij Gewoon mooi in Mijdrecht, waar onze gepassioneerde adviseurs met meer dan 25 jaar vakkennis klaarstaan voor persoonlijk advies.

Geschikt voor elk type raam

Heb je ramen met een unieke vorm? Geen enkel probleem! Onze plisségordijnen passen zich moeiteloos aan. De plooien zijn uiterst flexibel en daardoor ook geschikt voor smalle kozijnen, lichtkoepels, draaikiepramen of zelfs ronde ramen.

Bevestiging met EasyClick of TruFit®

Zelfs bij schuine of gekantelde ramen is de bevestiging van onze plisségordijnen eenvoudig. Wij raden aan EasyClick te gebruiken, een perfect montagesysteem waardoor boren en schroeven overbodig is. Is EasyClick niet geschikt voor jouw ramen? Geen zorgen, dan is TruFit® een uitstekende oplossing. Hierbij worden zijprofielen op het raam geplakt, waarna de smalste plisségordijnen ertussen worden geplaatst.

Vervolmaak jouw interieur

Onze plisségordijnen zijn verkrijgbaar in diverse gordijnstoffen, van transparant tot verduisterend, in een scala aan kleuren, dessins en fade-outtinten. Kies uit stoffen met een lichtwerende, warmtewerende of vuilafstotende coating. Vind je het lastig om de beste variant te kiezen? Ons team staat klaar met persoonlijk interieuradvies en tal van voorbeelden.

Eenvoudig te bedienen

Het bedienen van plisségordijnen is kinderspel. Kies uit verschillende opties zoals de LiteRise® handgreep, het kindveilige SmartCord®, of ga voor ultiem gemak met elektrische bediening via afstandsbediening of mobiele app. Koppel je plisségordijnen aan een smart home hub voor bediening vanuit elke plek in huis.

Day & Night-uitvoering

Met top-down, bottom-up plisségordijnen kun je de hoogte in het kozijn aanpassen, zodat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Overweeg ook de innovatieve Day & Night-uitvoering, met transparante en verduisterende stoffen voor elk moment van de dag.

Combineer met andere raamdecoratie

Plisségordijnen zijn uitstekend te combineren met andere raamdecoratie, zoals gordijnen. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar verbetert ook de isolatie en akoestiek. Ga voor transparante plisségordijnen met verduisterende gordijnen voor de perfecte balans tussen privacy en lichtinval.

Plisségordijnen voor jouw interieur, bij Gewoon mooi in Mijdrecht

Ontdek de prachtige collectie plisségordijnen bij Gewoon mooi in Mijdrecht. Onze ervaren vakmensen bieden niet alleen interieuradvies, maar verzorgen ook het inmeten en de montage. Zo ben je verzekerd van een perfect resultaat. Kom langs en laat je inspireren door onze originele showroom, vlakbij de versmarkt.

Interieuradvies

Meetservice