HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen bij Gewoon mooi

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Gewoon mooi, voelt goed.”

‘Met pvc lamellen heb je zowel veelzijdige als gemakkelijke raamdecoratie.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


PVC lamellen, raamdecoratie tot 6 meter breed

Bij Floors & more in Utrecht vind je mooie en praktische raamdecoratie in de vorm van pvc lamellen. Deze lamellen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, texturen en geperforeerde lamellen. Ons team van ervaren vakmensen staat voor je klaar om persoonlijk advies te geven over welke lamellen het beste bij jouw interieur passen.

Regel het licht en privacy

Met lamellen regel je het licht en de privacy heel eenvoudig. Open of sluit ze in een handomdraai. Wil je toch wat daglicht? Kantel ze dan tot halverwege, precies zoals jij wilt! Zo creëer je mooi gefilterd licht of maximale privacy op de momenten dat jij dat nodig hebt.

Geperforeerde pvc lamellen

Geperforeerde lamellen zijn transparant en zorgen voor een subtiel en aangenaam effect doordat er licht doorheen schijnt. Bij ons heb je de keuze uit lamellen met veel of weinig gaatjes, afhankelijk van de gewenste transparantie. Vertel ons jouw voorkeuren en wij laten je graag de mogelijkheden zien!

Onderhoudsvriendelijk en roestvrij

Het schoonmaken van pvc lamellen is erg gemakkelijk. Klik ze uit de rails, leg ze op een vlakke ondergrond en maak ze schoon met een zachte, vochtige doek. Onze lamellen zijn gemaakt van vochtbestendig pvc en aluminium en roesten daarom niet. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer.

Tot 6 meter breed

Onze pvc lamellen zijn op maat gemaakt en kunnen tot een breedte van 6 meter geleverd worden. Bovendien heb je de keuze uit lamelbreedtes van 52 tot 250 mm per jaloezie. Voor grote ramen raden we de brede lamellen aan, maar je kunt altijd langskomen voor persoonlijk interieuradvies.

PVC lamellen op maat bij Floors & more

Bij Floors & more in Utrecht kun je rekenen op vakkundig advies en maatwerk. Ons ervaren team staat persoonlijk voor je klaar, van advies tot montage. We zijn 7 dagen per week geopend en je kunt ons vinden op de Woonboulevard Utrecht, waar je gratis kunt parkeren. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs, zodat we samen kunnen kijken welke lamellen het beste bij jouw woonwensen en interieur passen.

Advies op maat