HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Toppoint raamdecoratie bij Gewoon mooi

No Limits® stoffen en onderhoudsproducten

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

EasyClick®

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Gewoon mooi in Mijdrecht zeker aanraden!”

‘Ook toe aan een make-over van jouw woonruimte? Maak een afspraak voor advies op maat.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


 

Ontdek raamdecoratie bij Gewoon mooi, dé inspirerende woonwinkel in Mijdrecht

Bij Gewoon mooi in Mijdrecht ontdek je de perfecte raamdecoratie voor jouw interieur. In onze woonwinkel staan onze gepassioneerde adviseurs klaar om al jouw interieurvragen en woonwensen te beantwoorden. Ons assortiment is veelzijdig en van hoogwaardige kwaliteit. Voor persoonlijk interieuradvies, een scala aan inspirerende voorbeelden en uitstekende service, bezoek je Gewoon mooi. Je vindt ons in het centrum van Mijdrecht, waar gratis parkeren mogelijk is. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag en natuurlijk op afspraak..

Vakmensen met jarenlange ervaring

Gewoon mooi beschikt over een team van vakmensen met jarenlange ervaring. We kennen het assortiment raamdecoratie door en door, waardoor we altijd het beste raamproduct kunnen adviseren dat aansluit bij jouw wensen en woonsituatie. Naast persoonlijk interieuradvies verzorgen we ook het inmeten en de montage. Zo zijn we vanaf het begin tot het eind betrokken bij onze klanten en zien we het resultaat van onze adviezen en producten.

Het mooist in jouw interieur

Echt mooie raamdecoratie is het product dat perfect past bij jouw interieur en jouw woonstijl extra benadrukt. Bij Gewoon mooi zorgen we ervoor dat je die raamdecoratie vindt met ons advies, waarbij we jouw wensen en interieurideeën als uitgangspunt nemen. Zelfs als je nog geen idee hebt, staan wij voor je klaar. In onze woonwinkel doe je veel inspiratie op, en wij helpen je de juiste keuze te maken. Met maatwerk, zorgvuldig inmeten, confectie en montage krijg je raambekleding die van jouw huis een thuis maakt.

Kwaliteit en snelle, uitstekende service bij Gewoon mooi

Om lang te genieten van jouw zorgvuldig uitgekozen raamdecoratie, bieden wij enkel kwaliteit aan. Ons assortiment bevat de ruime collectie van het merk Toppoint®, een toonaangevend merk in raamdecoratie met kwaliteit in techniek en materialen. We werken met onze eigen monteurs en ervaren vakmensen, wat resulteert in een snelle en uitstekende service.

Raamdecoratie bij Gewoon mooi in Mijdrecht

Ons aanbod in raamdecoratie is ruim en van hoge kwaliteit. Je vindt bij ons altijd de raambekleding die past bij jouw interieur, wat jouw woonstijl en woonsmaak ook is. Ons assortiment omvat onder andere:
gordijnen
vouwgordijnen
rolgordijnen
lamellen
Iso Plissé® gordijnen
paneelgordijnen
plisségordijnen
jaloezieën
horren

Innovatief

Onze collectie raamdecoratie is niet alleen breed maar ook innovatief met bijzondere producten. Denk aan jaloezieën van wel 7 meter breed, vocht- en schimmelwerende stoffen, geperforeerde pvc lamellen, of bijzondere gordijnen zoals Sharp Wave®, Versus®, of Iso Reflex® lamellen. Ontdek vernieuwende raamdecoratie en innovatieve materialen in onze collectie.

Combinaties met raamdecoratie

Combineer verschillende raamdecoraties en profiteer van dubbel zoveel voordelen, zoals meer sfeer, betere isolatie, verbeterde akoestiek, mooi licht, en extra privacy. Ontdek de voordelen van gecombineerde raamdecoratie voor jouw huis en laat je adviseren over welke unieke set goed past in jouw interieur. Met ons uitgebreide aanbod aan raamdecoratie slaag je zeker bij Gewoon mooi.

Ga voor jouw raamdecoratie naar Gewoon mooi in Mijdrecht

De perfecte raamdecoratie voor jouw interieur vind je bij Gewoon mooi in Mijdrecht. Breng een bezoek aan onze woonwinkel voor persoonlijk interieuradvies, wooninspiratie, uitstekende service, en kwaliteit. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag en natuurlijk op afspraak. Parkeren is vanzelfsprekend gratis. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs. Tot snel!

 

Ik geef je graag advies