HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Scala® aluminium jaloezieën bij Gewoon mooi

100% aluminium

Vijf lamelbreedtes

Met 5 lamelbreedtes (16-25-35-50-70 mm) en wel 104 kleuren vind je altijd de perfecte match bij jouw interieur. Voor ramen tot vier meter breed. En elektrisch bedienbaar.

 

Heb je een nog groter raam? Dan hebben we ook nog de Scala® XL7. Tot wel bijna 7 meter aan één stuk! De Scala® jaloezieën moet je gezien hebben. Kom langs bij onze winkel of maak een afspraak.

Voor keuken en badkamer

Met deze aluminium jaloezieën heb je de perfecte raamdecoratie voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. Ze zijn namelijk geheel van aluminium gemaakt waardoor ze niet roesten. Hierdoor blijven ze mooi en goed functioneren.

Geperfectioneerd design

Staaltje puur design


Wij gaan voor kwaliteit, altijd. Vandaar dat we de aluminium jaloezieën van Scala® verkopen. De jaloezieën zijn geheel van aluminium met een gesloten bovenprofiel. Vuil en stof hebben geen vat op het binnenwerk. De onderzijde van dit profiel is mooi afgerond zodat je geen last van een lichtkier hebt. Kortom, Scala® aluminium jaloezieën, dat is een staaltje puur design.

Een Scala® aluminium jaloezie past altijd

Bij Gewoon mooi in Mijdrecht vind je de mooie en design aluminium jaloezieën. Want welke ruimte in huis je er ook mee wilt aankleden, ze passen overal. In erkers, vochtige ruimtes, in een minimalistisch, Scandinavisch of juist industrieel interieur en zowel in huizen als op werkplekken. Bezoek onze showroom met wooninspiratie en zie zelf hoe mooi, strak en praktisch aluminium jaloezieën zijn!

Klantervaring

“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Gewoon mooi, voelt goed.”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Soepele bediening

Naast de standaard koordbediening, kun je bij de 16, 25 en 50 mm lamellen, ook kiezen voor monoketting of kies voor elektrische bediening. Wij, jouw adviseurs van Gewoon mooi, demonstreren ze graag voor je.
Monoketting: De innovatieve monoketting zorgt voor een lichte & soepele bediening van de Scala® jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, in bijpassende kleuren.
Elektrisch, ook Tilt-Only functie: strakke afgewerkte usb-c aansluiting, alleen van Toppoint. Tilt-Only, uitsluitend voor het kantelen van de lamellen. Keuze uit Brel of Somfy.

 

USB aansluiting

Esthetisch en slim design

Scala®; perfect functionerende jaloezieën in een bijzonder esthetisch design. Elk onderdeel is slim doordacht. De onderlat is helemaal vlak (zonder dopjes) zodat het perfect aansluit op je kozijn, vensterbank of vloer.

Draaikiepramen

Zoek je raamdecoratie voor draaikiepramen? Dan heb je met aluminium jaloezieën een perfecte keuze. Bevestig je ze met EasyClick®, dan blijven ze door het frame ook altijd mooi strak tegen het raam. Ook als het raam gekanteld is. EasyClick® is een handig montagesysteem zonder dat je in jouw kozijnen moet boren of schroeven

Bevestiging op het raam zonder boren

Unieke collectie ladderbanden,
dé finishing touch

Bij Floors & more vind je een grote collectie ladderbanden, ook van Toppoint Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op jouw jaloezie en gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. Het ladderband valt voor de openingen van de lamellen waardoor kierend licht wordt verminderd. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderkoord, net dat beetje extra.

Verdubbel je uitzicht en lichtinval

OpenView®

Aluminium jaloezieën, bij Gewoon mooi

Wil je weten hoe aluminium jaloezieën staan in jouw interieur? Dan laten wij je dat zien aan de hand van een schets. Dat geeft jou een inkijkje in jouw huis met de raamdecoratie van jouw keuze. Onze verkoopspecialist adviseert je daar graag in. Kom dus snel eens langs.