HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante paneelgordijnen bij Gewoon mooi in Mijdrecht

Semi-transparante paneelgordijnen

Semi-transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen, ideaal voor kantoorruimtes.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

 
“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou FGewoon mooi in Mijdrecht zeker aanraden!”

‘Zoek je een oplossing voor de lichtinval in jouw huis? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Semi-transparante panelen zorgen voor privacy en daglicht

Semi-transparante paneelgordijnen zijn perfect om je privacy te behouden terwijl je nog steeds daglicht binnenlaat. Bij Floors & more in Utrecht vind je deze imposante, op maat gemaakte paneelgordijnen van hoge kwaliteit. Onze ervaren vakmensen kunnen deze raamdecoratie helemaal naar jouw wens afwerken, zodat het perfect past bij jouw interieur.

Geschikt voor elke raamgrootte

Onze paneelgordijnen zijn geschikt voor elke raamgrootte dankzij de oneindige breedte en de maximale hoogte van 3 meter. Bovendien kunnen er zoveel panelen naast elkaar worden gehangen als nodig is. Kom gerust langs bij onze woonwinkel op Woonboulevard Utrecht om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor jouw ramen. En het beste van alles is dat we 7 dagen per week geopend zijn en je gratis kunt parkeren.

Uniek ontwerp en afwerking

Bij Floors & more zorgen wij ervoor dat de paneelgordijnen helemaal op maat gemaakt worden en uniek ontworpen zijn voor jouw interieur. Kies uit verschillende kleuren, dessins en combinaties van gordijnstoffen per paneel. Ook designlatjes kunnen toegevoegd worden op elke gewenste hoogte. Bovendien zijn er verschillende coatings en transparantieniveaus om uit te kiezen. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Kwaliteit en service bij Floors & more

Bij Floors & more in Utrecht garanderen wij kwaliteit en service bij de aankoop van je raamdecoratie. En niet alleen dat, wij bieden ook installatieservice door onze ervaren vakmensen. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs om de perfecte paneelgordijnen voor jouw interieur te vinden. Kom langs bij onze woonwinkel op Woonboulevard Utrecht en ontdek ons ruime assortiment.

Meetservice

Advies op maat